IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Melayu Pupus Angkara UMNO...!!!!

>> Tuesday, July 02, 2013

Sebelum ini di lantiknya Ketua Setiausaha Negara.... mamak....!!!!

Sekarang nih dalam Tabung Haji pulak... diselitkan Mamak jugak....????

Alamatnya..... muka2 melayu jangan mimpi aarrrr.... nak jadi mana2 Pengerusi GLC... hahahaha...

Ini yang umno dok canangkan membela orang melayu dan martabatkan bangsa melayu... kih... kih... kih... anjing kurap pun boleh gelak sama umno laknatullah nih....

Si Azeez ni pulak... sebelum pru dah mintak sponsor umrah free... hantar puak2 umno Baling 40 orang.... , lepas pru hantar lagi surat permohonan untuk sponsor lagi 40 orang puak2 umno Baling... perghhhh... semuanya nak free... lu jugak yang dapat nama... dasar mamak semuanya nak mengenakan orang jer.... macam sialan jer.....

So... lepas nih boleh laaa... najib anak razak berbincang dengan pengerusi baru TH nih.... macamana nak rolling duit tabung haji pulak kaaaannnnn..... hahahaha....

Ambil contoh si mamak bernama Nor Yaakob yang jaga bank negara tuuu... dah dasar mamak.. kalau bab duit semuanya nak di rolling dulu... sekarang apa status kes dia haaaa.....????

TH pun gua rasa dalam masa 5 tahun nih.... bakal rolling duit jugak nih.... BRIM - RM1200 kannnn.... hahahaha... takpa... boleh rolling dulu..., tahun depan TH boleh save cost dengan membakar ladang2 di Indonesia lagi... hahahaha...

Wooiiitttt... Najib anak Razak... orang Melayu dah pupus ke... sampai pi kutip Mamak haramjadah nih jadi Pengerusi TH...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP