IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

DON of Malaysia

>> Thursday, February 27, 2020Majlis Raja-Raja Melayu akan bersidang esok selepas Solat Jumaat. Bermakna belum ada apa-apa  keputusan penyelesaian siapa yang akan dilantik untuk menjadi PM atau sebaliknya.

Tup... tuppp... si Madead pi umum Isnin ni Parlimen akan bersidang bagi menentukan siapa PM. Dia ni siapa dalam pentadbiran negara sekarang... ??? Dia sudah mengatasi kuasa YDPA yang melantik dia sebagai PM Sementara saja... bukannya ada kuasa penuh pun....

Woooiiii.... la... ni... siapa yang menderhaka kepada Agung dan Majlis Raja2, tu pasal gua dah bgtau awal2 lagi... si Madead ni nak jadikan Malaysia dalam gengaman dia... Perlembagaan Negara pun dia langgar.... spesies orang tua tak ingat jalan pulang... payah beb... pintu kubur dah terbuka luas pun dia buat tak tau..

So..... Penipuan Madead ini perlu didedahkan kepada rakyat demi melindungi nama baik serta reputasi Majlis Raja2 Melayu. Yang benar tetap benar, penipuan atas nama Raja2 Melayu perlu didedahkan.

Rakyat Malaysia nak sokong Penderhaka kepada Raja2 Melayu jadi PM kaaaa....???

DON of Malaisia....Madead the Great... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP