IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jangan Ikut/Sokong Syaitan.

>> Thursday, September 06, 2012

Inilah jadinya apabila terikut perangai Syaitan.... maka tergolonglah dalam golongan Syaitan jugak.... muakakakaaaa....!!!!

Bukan saja budak2 sekolah yang diangkutnya, habis guru2 sekolah, kakitangan kerajaan di arahkan untuk meramaikan Stadium Bukit Jalil tuuuu.... hahahaha...

Paling gua tak boleh blah... apabila mendapat arahan dari Pengurusan Bank Rakyat bahawa setiap Jabatan wajib menghantar 5 orang wakil dari Jabatan mereka untuk tujuan Bangang tersebut... WTF punya arahan.

Tapi hikmah disebalik arahan dari kementerian keraaaaajaan bn nih... kita dapat buat perbezaan di mana... Perhimpunan Merdeka Janji Bersih pesertanya datang dengan kerelaan hati masing2 berbanding dengan Perhimpunan Puak2 Syaitan di Stadium Bukit Jalil.

Dari situ sahaja jelas membayangkan Kebaikkan Mengatasi Kejahatan.... hahahaha... itupun puak2 penchachai umporno masih tak boleh nak berfikir beb....!!!!

Update @ 11.15am: Sedikit pembetulan.
Sepatutnya akak yang mengadu mengunakan perkataan "Petugas Melayu" di Stadium bukit Jalil. Kerana jika "Petugas Islam" sudah tentu mereka akan menunaikan tanggungjawap (Solat Jumaat) mereka sebagai seorang "Muslim".

Tetapi apakan daya, petugas2 yang bertugas serta peserta2 yang ada di Stadium Bukit Jalil ketika itu majoritinya berbangsa Melayu, dan tidak semestinya pula mereka2 itu beragama Islam. Jadi.... what the hal kepada umno...!!!!

"Melayu itu tidak semestinya Islam" beb... apatah lagi jika ianya spesies Melayu Syaitan aka umno... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP