IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Terkini: Janji Bersih... Ramai Kena Belasah..!!!!

>> Friday, August 31, 2012


Muka hadapan tajuk utama Utusan Meloyakan hari ini (31 Ogos 3012) melaporkan seramai 5000 orang peserta "Janji Bersih" yang memakai baju kuning malam tadi di belasah cow..cow.. NFC oleh Jamal Sekinchan Ikan Bakar.

Setelah di belasah cow..cow... dengan teruk sekali... kesemua peserta telah di salai macam ikan bakar oleh Jamal Sekinchan dan anak2 buahnya (ahli MTPKL) yang seramai 98,000 keahliannya dalam perkarangan padang Dataran Merdeka. Ada yang maut dan ada pula yang cedera parah melecur kulit dan terpaksa membuat pembedahan plastik... hahahaha...!!!!

Di laporkan juga, polis hanya menjadi penonton seperti di mana2 kekacauan dan huru-hara yang di cetuskan oleh samseng2 umnoporno sebelum ini. - sumber Utusan Meloyakan.

Perghhhh.... nasib baik gua tak turun beb.. kalau tidak lunyai gua dikerjakan dek malaun Jamal Sekinchan beb... gua baca ugutan dia pun dah seram bulu roma ibu jari kaki gua beb.... eeeee... takutnya....!!!!

Kepada yang tak turun ke perhimpunan "Janji Bersih" malam tadi lu orang telah terselamat dari menjadi bahan bakar sepertimana "ikan-ikan bakar di Restorannya"... hahahahaha....


Tengok tu (gambar) punyalah ramai kena belasah dengan Jamal Ikan Bakar, Polis tengok jer... hahahaha...!!!!

Nota: Buat Jamal Sekinchan Ikan Bakar..., gua tabik spring oinkkkk... oinkkkk... pada lu... pasal lu memang anak pondan... berani melalak dari jauh, sejibik macam itu anjing....!!!! Agak2 lu punya tahap bodek tu boleh ke jadi calon ganti Khir Toyo nanti.... hahahaha....!!!!

(Sesiapa yang kena belasah dengan Jamal Sekinchan Ikan Bakar dan ahli2nya malam tadi, sila tinggalkan komen lu orang dan ceritakan pengalaman/trauma lu orang dibelasah dan disalai oleh puak2 tu semalam... hahahaha...)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP