IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jamal Sekinchan Di Temui Mampus Malam Ambang Merdeka...???

>> Tuesday, August 14, 2012


"Kali ini kita akan bertindak agresif serta tidak membenarkan perkara ini berlaku dan mereka tidak dapat menjangka tindakan yang diambil. - sumber.

Perghhhh... statement malaun haramjadah nih..., bagi gua dah jadi satu ugutan.
Malaun bekas pusher dadah nih nak tunjuk dia punya samseng...., so apalagi woooiii... mana Polis yang terbaekkkk... kat Malaysia nih... takan nak tengok jer... malaun bekas pusher dadah nih bermaharajalela... hahahaha...

Kalau gua katakan kat mamat malaun bekas pusher dadah nih... "Weiii... Malaun Jamal.. kalu lu berani lu turun laaaa.... Malam Merdeka nanti... kalau lu nak tengok badan lu jadi mayat hancur terbaring tengah Padang Dataran Merdeka tuuuu... Lu betul2 melayu bangsat haramjadah laaa... berapa Noh Omar (umporno) dah bayar sama luuuu...???"

Eeerrr... statement gua tu boleh di anggap ugutan ke... hahahaha...!!!!
Pak Polis Malaysia tolong habaq mai sat... jika ianya satu ugutan... lu orang pergi tangkap malaun bekas pusher tu dulu... lepas tu baru cari gua pulak.... binggai tak sudah2 Polis Malaysia nih... asyik kerja dengan umnoporno jer... sedangkan gaji diorang rakyat yang bayar...

Apa saja yang ada kaitan dengan umno... kalau bab mengugut, jadi samseng buat kecoh kat majlis orang semuanya ok... semuanya takpa... polis jadi tukang tengok jer..., kalau selain daripada umno laknatullah yang bikin hal... laju jer... polis nak ambik tindakan....

Polis pun 2x5 laknatullahnya dengan umno porno tuuuu....!!!!

Nota: Gua nak buka gerai jual burger, nasi lemak, bihun sup, char kwey teow dan air beb... lu orang agak2 berapa pendapatan gua malam tu....???? Untung ke... Rugi...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP