IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Go To Hell....!!!!

>> Thursday, June 21, 2012Masyitah.... tak yakin pada Al-Quran yang mengandungi ayat2 serta perintah daripada Allah.., lagi mau adjust sana sini.., hahaha... eloklah Masyitah oooiiii.... lebih baik lu mampus daripada hidup menyesatkan rakyat.

Ahli agamawan jika dah berstongkol dengan umno.... maka jadi syaitanlah mereka, contoh seperti si Jamil Khir Menteri Agama dan Masyitah.... cakap pun dah tak seperti orang berilmu, lebih takut dan tunduk kepada pemerintah daripada takut kepada Allah.

Apabila kita memilih pemimpin2 yang dungu, bodoh dan tolol untuk menjadi pemerintah, maka lahirlah pencacai kaki bodek yang awalnya cerdik turut menjadi dungu, bodoh dan tolol wal bahalol..., asalkan periuk nasi mereka terpelihara.

So.... kepada Melayu2 yang mengaku sebagai Islam, lu orang tepuk dada hantuk kepala kat dinding supaya terbuka sikit minda lu orang untuk menerima Islam sepenuhnya, bukannya terima Islam suku, politik suku..., nanti lu orang akan jadi tiga suku.... complete berjawab dalam kubur sebelum tibanya hari Mashyar.

Petikan ucapan si Bapak Hipokrit nih...
Akhirul kalam, saya dan keluarga mengajak semua umat Islam di negara ini bersama-sama mengiktibari Peristiwa Israk dan Mikraj ini. Semoga penghayatan kita kepada peristiwa hebat ini menjadikan hari esok kita lebih baik daripada hari ini. Insya-Allah.
Keluarga sendiri pun tak terIslamkan lagi....., lagi mau ajak rakyat.... hahahaha... lawak la lu Najib Razak woooiiii....!!!! Lu orang percaya ke dengan si Jongos nih..... hahahaha....!!!!

Perlukah sokong pemimpin seperti ini.... Pemimpin yang bercakap tak serupa bikin..., Pemimpin yang dia sendiri pun tak tau apa yang dia cakapkan (hanya baca teks ucapan)... Pemimpin Hipokrit...!!!!

Itulah Islam cara umno wa cakap luuuu....!!!!

Ketua Agama Islam, Majlis Fatwa Kebangsaan, Mufti2 dan Ulamak2 berani tegur pemimpin umno..... hahahaha.... diorang tu semuanya Syaitan Bisu beb.... sebab selama ini REZEKI dan JAWATAN diorang datangnya dari UMNO bukannya daripada ALLAH SWT....!!!!

Perlukah kita hormat Syaitan2 Bisu dan Pemimpin2 yang Hipokrit dalam bab Agama ini....????
Tolong bagitau kat diorang semua..... "Go to Hell" jelah.....!!!!

Sayangkan Bangsa terbatas hingga ke lubang kubur jer.... Sayangkan Agama membawa ke hari Kiamat (Pembalasan)... mana satu yang lu orang pilih....????... hahahaha... pi hantuk kepala dulu ekkkk....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP