IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umno Raja Segala Raja di Malaysia...!!!!

>> Wednesday, May 23, 2012Gua dah tak tau nak kata apa dah dengan perangai lembu2, berok2 umno dalam video nih...!!!!

Apatah lagi dengan perangai polis2 yang berkeliaran di situ, memang sah Pihak Polis pun TAKUT dengan Lembu2 dan Berok2 Samseng umno....!!!!

Selama ini gua ingatkan Polis Raja Di Malaysia..., sangkaan gua melesit beb.., rupanya puak2 lembu dan berok samseng umno lagi Raja segala Raja... beb... hahahaha... (Raja di dunia jelah...)

Haaaaa.... apa dia...???? Ohhh... itu Raja2 Melayu ada...!!!!

Hahahaha.... Raja2 Melayu tu hanya Raja pada nama jer... umno lagi Raja segala Raja sejak dulu, kini dan mungkin selamanya jikalau tak di tumbangkan dalam PRU-13 nanti...

Eerrrmmm... cakap banyak pun tak guna beb, tunggu jelah PRU-13 dan tumbangkan umno... ABU... ABU... ABU...!!!!

(Nanti ada pulak pencacai umno kata kenapa gua salahkan umno sedangkan itu puak2 Ibrahim Katak Perkosa. Untuk makluman... semua ahli perkosa adalah penyokong umno. Dan Perkosa bukanlah sebuah parti politik, Perkosa adalah sebuah NGO perkauman yang menyokong umno selama ini.)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP