IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jawatan Kosong: Penjenayah Berlesen..???? (Temuduga Terbuka Hari Ini)

>> Thursday, June 13, 2013


Dua tiga tahun lepas gua dah publish kisah Norizan nih.... di mana minah nih kena belasah cow... cow... sat... dengan penjenayah berlesen di MRR2 waktu tengah malam.... wa cakap luuuu....

Gua ingatkan kes nih dah lama selesai... tetiba tadi masa gua merayau2 dalam FB... terjumpa pulak bideo tu..., layan punya layan bideo tu... keluar nama si Auw... Auw.... muakakakakaaa... maknanya baru lagi bideo nih....

Sekarang nih... Auw... Auw... dah takda... telah digantikan oleh si Zahid Komidi... ntah apa lawak komidi la pulak yang si Zahid Komidi nak dendangkan sebagai bahan lawak dalam kes ini... hahahaha....!!!!

Itupun kalau si Zahid Komidi tak kantoi kena sakat dengan si Rafizi.... hehehe... kot kantoi la pulak.. apaaaaa... la nasib minah tu agaknya yeaaa... hehehehe... dah bertahun kes tak selesai, inikah "transformer" ikut Najib Razak style yang kononnya nak rakyat bebas dari perasaan takut jenayah.... hahahaha...!!!!

Gua sendiri kalau terserempak dengan penjenayah berlesen nih berjalan dekat2, gua dah mengelak jauh beb... bukannya apa beb... takut kena penerajang free..., diorang penerajang kita takpa... kita balas balik dengan penerajang terus kena dakwa... macam cilakesssss... jer... hahahaha...!!!! Itu kalau penerajang... kalau diorang mintak duit nak beli teh tarik amacam...????

So... bagi sesiapa yang gatal tangan dan gatal kaki nak tunjuk kehebatan... asyik nak belasah orang ikut suka hati jer.... boleh la apply jawatan penjenayah berlesen eekkkk.... alaaaaa... pergi jer... mana2 balai terdekat, cakap nak borang penjenayah berlesen... akak kat kaunter tu mesti bagi punyeeeaaaarrrlahhhh.....!!!!

Moral of the story mory - "Jangan nikahkan anak2 lu orang dengan Penjenayah Berlesen"... muakakakakaaaaa...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP