IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Meraikan Kemampusannya...!!!!

>> Monday, April 15, 2013

Diorang bagitau malam tadi putrajaya kecoh beb... pasal senarai calon2 bn bla.. bla.. bla... dipendekkan cerita dalam ramai yang keguguran..., malaun ini dengan jayanya tersenarai dalam senarai muka2 cilakesssss.... yang akan digugurkan daripada senarai calon barisan nasional.... Aminnnnn... Aminnnnn...!!!! Alhamdulillah....!!!!

Kat atas tu petikan dari posting gua di sini... hahahaha... akhirnya malaun itu disahkan keguguran... pi mampus la sama luuuu.... hahahaha...!!!!

Gua tak mau ulas panjang2 pasal bekas menteri kepala otak tepu nih.... go to hell with him..!!!! Sekarang nih gua nak calling2 restoran nasi arab... nak buat tempahan sedekah kat masjid malam esok... meraikan kegugurannya bekas menteri yang paling gua benci.... hahahaha....!!!!

Terima kasih kepada sumber gua di JPM.... maklumat lu memang tepat.... adioooosssss....!!!!Nak tepek muka kaki bodek ampu tu meloyakan mata... jadi gua tepekkan lagu sesat lagi bessshhhh..... Jom layan rockkkkk... sempena meraikan kemampusan Malaun Bakar jambatan bosi.... hahahhaa...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP