IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rais Yatim Ingat PR Bodoh Macam Pencacai umno...???

>> Sunday, March 31, 2013

Menteri Anak si Yatim menyifatkan Pakatan Rakyat (PR) angkuh apabila menolak tawaran kerajaan untuk mereka membentang manifesto pilihan raya umum di Radio Televisyen Malaysia (RTM).

“Sikap angkuh pembangkang itu sudah terdaftar dalam pemikiran rakyat Malaysia. Biasanya apabila orang berbudi kita berbahasa, tetapi bagi pembangkang, mereka berkata kami tidak mahu, kami tolak, alasan-alasan yang diberi tidak cukup,” katanya. - selanjutnya Mkini.
Kah... kah... kah... menteri kepala otak tepu expired nih... melalut apa nih...!!!! Angkuh kepala bana dia... kalau dah bagi peluang 10 minit tu secara lansung boleh laaaa... dipertimbangkan, ini kononnya bagi peluang 10 minit dah tu pulak dalam bentuk rakaman... apa kejadahnya woooiiii....

Buat pengetahuan menteri bangang nih... Pakatan Rakyat bukannya Angkuh.... tetapi berhati-hati dan bijaksana kerana tak mahu terjerumus dalam perangkap politik kotoq umno laknatullah beb.... woooiiii... Rais Yatim... kalau umpan lu ikan tak makan... jangan laaa... lu cakap ikan tu angkuh... hahahaha... sebaliknya lu yang BODOH....!!!!

"Sikap putar belit umno laknatullah (Rais Yatim) itu sudah terdaftar dalam pemikiran Pimpinan Pakatan Rakyat. Biasanya apabila orang berbudi kita berbahasa, tetapi bagi umno laknatullah, selagi boleh bunuh kita bunuh, kita edit secukupnya rakaman menifesto 10 minit jadi 5 minit"....

Amacam Rais Yatim... best tak gua terbalikkan ayat penipu luuuu.... hahahahaha....


oopppssss.... sorry beb... gua tak berselera nak tepek muka Rais Yatim kat sini.... harammmmmm.... najis mughalazah belakang pintu.... muakakakakakaaaaa..... lebih baik gua tepek muka Maria Ozawa lagi best... walaupun haram hukumnya.... kah... kah... kah....!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP