IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kena Tiauw Dengan Pak Imam...

>> Thursday, March 14, 2013

Gambar hiasan...

Tengahari tadi gua kena tiow dengan Pak Imam, sebabnya ada orang sampaikan berita kematian. Ramai yang menyambut dengan "Innalillah..." tapi gua pulak sambut dengan "Alhamdulillah...."... terus kena sound dengan Pak Imam dan beberapa kerat lagi ahli PAS yang berjubah, berkopiah dan ada yang berserban... hehehehehe...

Errr... salahkah gua ucapkan "Alhamdulillah..." untuk orang yang dah mati....???


Gua tak pandai... cuma gua mintak diorang buka kamus bahasa arab, apa makna "Alhamdulillah..."... lepas tu gua blah... malas nak layan... selalunya orang yang dah tahap berserban berjubah nih... ilmu kitab kuning diorang tinggi beb... hahahaha...!!!!

Perghhhh... tak pasal2 kena tiow... sebut "Alhamdulillah..." pun salah ke...???? Ada pulak suara2 sumbang kata gua kurang ajaq... adussssss.....!!!!

Kalau gua sambut berita tersebut dengan ucapan "Subhanallah... atau Allahuakbat"... ntah apa pulak reaksi diorang eekkk...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP