IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ceramah POYOOOOO....!!!!

>> Sunday, February 10, 2013


Malam tadi sekitar jam 10.27 malam, gua lalu Seksyen 24 Shah Alam, dari dalam kereta dengar pong pang pong pang... ohhhh... rupanya ada ceramah bn/umno...


Tapi sepanjang jalan utama Seksyen 24 tu... gua dapat bayangkan Driver F1 boleh besit 360km/h wa cakap lu..., takpun bagi sesiapa yang berasa kelakar dengan ceramah poyo puak2 tuuuu... boleh gelak guling2 atas jalanraya tu bebbbb......

Tidak seperti ceramah PR...., 2-3 bulan lepas... sampai gua sendiri menyumpah seranah sebab nak lalu pun tak boleh... kiri kanan penuh kereta dan orang ramai.


Tapi gua parked juga kereta kat tepi bahu jalan dan ambik beberapa gambar... yang gua nampak kalau ada budak2 main bola for sure diorang boleh gentel bola di celahan orang tak ramai dan bangku2 yang sedia ada ramainya beb... hahahaha....


Lagi... gua nampak ada pentas dan di atas pentas ada peralatan muzik..., lepas tu ada meja hidangan makanan/minuman... perghhhhh.... best betul ceramah puak2 laknatullah nih... fully sponsored beb... hahahaha... tak macam ceramah PR... kosong... kosong... hiburan tarak... makan/minum...??? Cari cendiri aarrr.....!!!!


So... gua cadangkan kepada sesiapa yang nak save budget untuk makan malam, boleh la menghadirkan diri di ceramah2 umno/bn laknatullah.... sambil makan sambil berhibur... perut kenyang angkat kaki blah laaaa..., masa mengundi nanti pangkah PR.... best kan macam tuuu....!!!!


Best part... bila penceramah yang gua tak tau namanya (Ketua Pemuda Klang), boleh mengaku serta mengakui setiap ceramah umno/bn laknatullah tidak mendapat sambutan...., tak seperti ceramah2 PR... tabi beliau YAKIN dan PASTI... Selangor akan di selamatkan dari kuasa pemerintahan Pakatan Rakyat... hahahahaha....

Mamat Ketua Pemuda Klang nih.... Lu.... POYOOOOOO...!!!!!!!


Tak sampai 20 minit gua di situ.... gua pun blah..., sebab lagi lama kat situ rasanya mau muntah karat biru gua.... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP