IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ada Value Ke Nak Ancam Najib Razak... hahahaha...!!!!

>> Friday, February 15, 2013

Aaaiiiyaaarrkkkk.... Lim Guan Eng... Happy Chinese New Year Bro.....!!!!

Hahahaha... gua manyiak kelakar baca lu punya statement minta itu anjing2 umno/bn bagi bukti ada ancaman terhadap PM itu hari.... hahahaha....

Walllaaaaweeiii... bro... lu macam tak tau laaaaa.... itu ancaman ini ancaman haaaa... gua mau kasi tau sama luuuu... itu semua wayang maaaa...., mau kasi tutup itu Najib punya kemaluan... muakakakakaaa....





Helllooooo.... Bro Lim Guan Eng, lu ada tonton itu bideo "Yee Sang" atas pentas ka talak...., dari itu bideo aarrrr.... lu boleh tengok najib punya kemaluan sikit demi sikit sudah nampak woooo.... bila itu amoi jemput itu kolea punya penyanyi talak keluar... lu tengok Najib punya kepala macamana... hahahaha... macam jilapah woooo.... itu kolea tetap talak keluar... hahahaha... manyiak malu woooo.... tiunaseng... itu kolea punya penyanyi bikin malu sama kita punya PM... hahahaha...!!!!

“Terdapat ancaman terhadap nyawa Psy, jadi polis terpaksa bertindak untuk memastikan kawasan tersebut selamat kerana khemahnya jauh sedikit daripada pentas, itu sebabnya kita suruh Perdana Menteri untuk turun dari pentas,” kata Teng yang dipetik The Malaysian Insider.

Warrrgghhhh..... gua tak bleh blah dengan ayat yang dimerahkan tuuuu.... macam sial punya statement... hahahaha....!!!! Wooiittt... Teng Kwey Teow... lu punya pimpinan bn sudah talak muka atas pentas maaaa... lagi lu mau bodohkan olang lamai (rakyat)... manyiak cibai lorrr... lu punya alasan.... nanti lu jangan lupa kasi jilat Naaaajib punya teloq bagi licin... naaaa....!!!!!
 
Akibat sulah manyiak maluuuuu.... itu anjing2 Najib mesti bikin satu alasan maaaa.... mau cover Naaaajib punya kemaluan... so... diolang kasi bikin satu alasan ada ancaman laaaa.... semalam gua ada baca itu ancaman untuk itu kolea punya penyanyi... ini hali gua ada baca itu ancaman untuk Naaaajib.... mana satu ada butui.... punya ancaman lorrr....

Haiyaaarrrkkkk..... itu Polis pun celita macam itu olang geleng2 kepala tangan manyiak laju punya olang.... itu Tang Kwey Teow pun talak baik jujur punya olang aarrrr.... dia mau bodek sama Naaajib saja maaaaa..... hahahaha... cari makan mau ganti lu punya tempat laaaa.... huhuhu....

Ok... laaaa... lu kasi saman saja itu Tang Kwey Teow... tak mau layan dia manyiak sangat woooo.... itu tipu punya olang... talak baeekkk... woooo....!!!!

Tapi aarrrr.... LGE... gua konfiden lu pun sudah tau... kalau olang mau ancam itu kolea punya penyanyi aarrr... ada logik jugak wooo... sebab dia manyiak famous..., dan ancaman itu bukannya di Malaysia kerana Malaysia di isytiharkan sebuah negara selamat maaaa....!!!!... hahaha....!!!! Yang tak selamat hanya di Pahang.

Tapi... aaarrr... kalau ada olang mau ancam itu Naaaajib aarrr... gua punya bulu ketiak ada geli2 ketawa jugak woooo... itu Naaajib ada VALUE... kaaaa...??? muakakakakaaaa.... itu muka manyiak suwey.... itu SLOTHs pun tak mau ancam sama dia woooo.... buang masa itu sloth jugak... hahahaha....!!!!

Balisan nasi-anal + polis pulau pinang manyiak pandai bikin bodoh punya lawak....!!!!Gua manyiak ketawa guling2 aarrr.... sama ini Bolia Pulau Pinang.... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP