IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perghhhh.... Haji Lembu Bodoh Seperti umno...!!!!

>> Tuesday, November 20, 2012

Seperti yang gua katakan di awal entry ini, hidup kita semua pasti akan sunyi jika umno/bn pupus dan hancur dari mukabumi Malaysia suatu hari nanti... kita akan berasa sunyi dan hidup kita semakin hambar kerana tiada lagi bahan lawak bodoh dan bangang diorang selama ini... hahahaha...

Kontotkan ceritera..., malam tadi dek kerana tak dapat lelapkan mata, gua online FB, maka terjumpalah dengan lawak paling bangang daripada seekor Lembu Belaan Umno yang dah bergelar Haji.... wa cakap luuuuu.... (lihat apa yang dia taipkan dan nasib baik gua tak gelak guling2 dalam tidur selepas membacanya...)


hahahaha... lawak kaaannnnn...????

Lawak pertama bagi gua..., apabila seekor Lembu pun boleh mendapat gelaran Haji... (ini sah terhasil dari spesies lembu kondom...mainium... hahahaha)
Lawak keduanya pula..., lembu ni boleh tau pulak cara orang PAS mengucap... hahahaha....
Lawak ketiganya pula..., lembu sekoq nih boleh mengaku pulak Muhammad Pesuruh Allah dan tiada Tuhan melainkan Allah... (sudah nyata dan jelas umno dan sekutunya hina Muhammad dan menolak hukum Allah..., lu orang percayakah selama ini umno mengaku dan menerima Muhammad dan hukum Allah...??? Sila jawap wahai bangsa umno)
Lawak keempat..., perbezaan yang dia buat antara umno dengan PAS menyerlahkan tahap mentaliti sebagai seekoq lembu peliharaan, lembu umno nih jenis takda makbapak yang mengajar dia ilmu agama... hahahaha... kesian kat makbapak lembu sekoq nih... ntah2 anak lembu haram kot... hahahaha...

Eeerrrr... apa ka nama Lembu Peliharaan nih... ahaaa... namanya Haji Alfaiezeen Hamat... ntah anak siapa, bapak kepada siapa atau datuk kepada siapa... gua pun tak kenal..., tapi takpa laaa... gua bagi dia famous dalam blog IkutSukaAku....

Bukannya APA pun... spesies2 macam nih kita kena bagi glamour sikit... supaya menjadi rujukan tahap kebodohan kepada sesiapa yang bersekongkol dengan parti syaitan yang dikenali pasti akan menjadi Lembu Peliharaan Syaitan... muakakakakaaaa...

Biarlah anak cucunya mengecap sedikit rasa bangga di atas kebodohan dan kebangangan Bapa atau Datuk diorang ini... hahahahahaa.....!!!!

Siapa kata orang yang bergelar HAJI itu sempurna.... hahahaha... ada jugak yang jadi Haji Lembu seperti malaun ini dan bodohnya Haji Lembu ini macam umno.... hahahahaha....!!!!

Selepas PRU-13 nanti jika lu orang dapati blog ini tak berupdate, maknanya gua sedang bermuram durja la tuuuu.... sebabnya tiada lagi bahan lawak dalam hidup gua... hahahaha..., sekarang lu orang pahamkan kenapa kita semua akan berasa sunyi suatu hari nanti.... hahahaha....!!!!

1 IkutSukaLu...::

mahaza Wednesday, November 21, 2012 10:43:00 AM  

dia dah mintak maap dah bro. . . title haji pun dia buang. . . dia malu kat hang kot

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP