IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

BANTU ORANG MUFLIS/BANKRAP.

>> Sunday, September 30, 2012

PERHIMPUNAN MEMBANTU ORANG MUFLIS/BANKRAP

SALAM. SEBUAH NGO DI MALAYSIA AKAN MENGANJURKAN SEBUAH PERHIMPUNAN UNTUK MEMBANTU MUFLIS ATAU BANKRAP DI MALAYSIA, TERMASUK DARI SABAH DAN SARAWAK.

INI KERANA KAMI BERPENDAPAT BAHAWA KEHIDUPAN ORANG YANG TELAH DIJATUHKAN MUFLIS ATAU BANKRAP ADALAH SUSAH DAN KEMUDIAN SEGALA KEMUDAHAN JUGA DITAMATKAN ATAU DITARIK BALIK. UMPAMA TELAH JATUH DITIMPA TANGGA.

NAMUN UNTUK MENYUARAKAN MASALAH SESORANG MUFLIS SECARA INDIVIDU KEPADA PIHAK BERKUASA ATAU PIHAK KERAJAAN MEMANG SUKAR. MAKA KAMI BERCADANG UNTUK MENGUMPULKAN SERAMAI MUNGKIN ORANG YANG MUFLIS ATAU BANKRAP DI SATU MAJLIS, DAN KEMUDIAN KITA AKAN MENCADANGKAN APA SAJA YANG DIBINCANGKAN DALAM MAJLIS ITU UNTUK DISAMPAIKAN KEPADA PIHAK ATASAN KERAJAAN.

TIDAK KIRA APA SEBAB KEBANKRAPAN, SEMUA ORANG BANKRAP ATAU MUFLIS PERLU DIBANTU DAN DIBERI PELUANG KEDUA. SEDANGKAN ORANG YANG DIPENJARA PUNDIBERI PAROL INI KAN PULA ORANG YANG MUFLIS ATAU BANKRAP ATAS SEBAB KELEMAHAN PENGURUSAN KEWANGAN.

SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH HUBUNGI EMAIL masterzaki@gmail.com
ATAU TEL :- 019-3591000 (HOTLINE UNTUK PROGRAM INI).
TOLONG HUBUNGI SEBELUM 31 OKTOBER 2012. PROGRAM DIJANGKA SEBELUM
31 DIS 2012.

BERIKAN NAMA ANDA DAN NO TEL ANDA SERTA EMAIL UNTUK KAMI HUBUNGI ANDA DAN MEMBERI MAKLUMAT LANJUT UNTUK PERHIMPUNAN INI.

"BERSATU KITA TEGUH, BERCERAI KITA ROBOH, SUARAKAN HAK ANDA"

WASSALAMUALAIKUM.
-masterzaki@gmail.com-
Sesiapa yang terasa dah kosong... kosong... dalam dunia nih akibat tekanan hidup melibatkan isu di atas tuuu... luangkanlah masa lu orang..., setiap masalah ada jalan penyelesaiannya, tak perlulah nak buat perkara2 yang dilarang dalam agama.
 
Iklan khidmat komuniti di atas gua petik dari SIM Group untuk dikongsikan bersama. Manalah tau kot ada sesiapa dikalangan lu orang mahupun kenalan atau sedara mara yang terbabas dalam golongan tersebut... bantulah mereka.
 
Adioossss....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP