IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Allah Tabik Dengan umno..????

>> Wednesday, September 19, 2012

Merujuk kepada entry ini, ada la sorang malaun dari puak umnoporno syaitun laknatullah nirojim, angin bebenor gamaknya dengan gua... hahahahaha....

Syaitan akan tetap pertahankan Syaitan beb..., katanya Haji Hadi dah mengkafirkan semua orang.... hahahaha... gua sokong (jika benar) Haji Hadi mengkafirkan puak2 umnoporno laknatullah yang tak Solat 5 waktu/fardhu... sebabnya ramai kenalan umnoporno yang gua kenal rapat spesies liat nak mampus pasal solat nih....

Tapi takpa... lu orang baca dulu apa komen penchachai bangang nih... email dan IP adress pun ada jika lu orang nak berkenalan dengan dia... hahaha...  (gambar tu adalah evolusi umnoporno)..;
Gas commented on Jom... Bunuh umno/barisan nasional...!!!! - IkutSukaAku-Isa:

Hadi Awang dah kafirkan kamu semua bro. Jadi apa nak cerita,,, dah meroyan si mangkut hayon ini ikut suka dia dah pun jadi gila . Bodoh punyer manusia. entah2 bapak dia dah kena liwat dengan Anwar Ibrahim sebab itu dia ini dah otak mereng. Tanpa UMNO bapak kamu dan emak kamu mungkin dah jadi pelacur.


Email: tonkgas@gmail.com
IP address: 175.143.162.48
Dan untuk membezakan antara orang Kafir dengan orang Islam adalah penjagaan Solat mereka... gua nak tanya lu orang semua... lu orang ada tak kenalan yang berpartikan umnoporno nih... lu orang perhatikan kenalan umnoporno lu orang tu... jaga tak Solat diorang... hahahaha....!!!!

Contohnya umnoporno yang gua kenal di sini... ramai yang tak Solat beb..., Tanpa ada perasaan MALU apatah lagi dengan muka diorang bertampal kulit BABI 14 inci masih ada hati nak mengaku sebagai orang ISLAM.... muakakakaaaa....!!!! Gua rasa bukan takat Haji Hadi jer... cakap macam tuuuu... Fathul Bari dengan Dr. Maza pun sokong statement gua nih.... hahahaha...!!!!

Sesiapa yang ENGKAR perintah Allah maknanya KAFIR laaaaa... apatah lagi kalau tak tunaikan Solat dengan sengaja... sendiri mau ingat laaaaa..... hahahaha... so kepada pengomen bernama GAS kat atas tu lu tanya diri lu sendiri... dah solat ke belum.... hahahaha....!!!! Lu tipu gua takpa beb... tapi jangan tipu Allah... nanti kang tak pasal2 mampus kena langgar lori sport toto... hahahahaha...!!!!

Part yang paling best bila malaun tu taip kat situ, "Kerana UMNOporno Mak dan Bapak dia terselamat daripada menjadi PELACUR".... muakakakakaaaaa....!!!!

Hebat betul umnoporno nih.... Mengalahkan Allah pulak dah...!!!! Kalau macam tu Allah pun tabik spring laaaa... dengan puak2 umnoporno nih..., itulah jadinya apabila menjadi pengikut Nabi Mahadeath, berkitabkan Lord Reid, bertuhankan umnoporno... hahahaha...!!!!

Nota: Daripada bercakap dengan puak2 umnoporno yang Hati dah Gelap... adalah lebih baik layan PS3... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP