IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dia Kata Apa..????

>> Wednesday, August 08, 2012


Dia kata jika Najib Razak nak menang Pilihanraya ke 13, ceraikan Rosmah Mansor.

Dia tanya gua, sejak April 2012 hingga kini ada tak ternampak, tertonton muka Rosmah Mansor di kaca TV...???? Ntah... gua tak perasan pun sebab gua bukannya spesies nonton TV Penchachai dan pembaca Media Pemchachai umno/bn... hahahaha...!!!! Lu orang pulak camna...???

Dia kata lagi, Pilihanraya bulan September 2012. Ianya akan diumumkan secara mengejut..!!!!

Dia kata..., sekarang ini Najib Razak sedang sibuk tabur duit pelbagai... jika barisan nasio-anal kalah PRU-13...???? Najib Razak kata... pi mampuih laaaa... dengan Kerajaan Pakatan Rakyat untuk cari wang/duit bagi menguruskan negara.

Dia kata lagi..., isteri dia orang besar dalam LHDN sedang sibuk mengejar syarikat/orang perseorangan yang kaya raya supaya bayar cukai. Semua duit tu hendak digunakan buat PRU-13 nanti.

Dia kata buat akhir kali, PRU-13 nanti barisan nasio-anal akan tetap menang...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP