IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kesian Kat Rakyat Johor...!!!!

>> Thursday, June 28, 2012

Apabila gua terbaca di blog sahabat ini JohorBorn.
Kesian pulak gua tengok terhadap rakyat yang sayangkan Sultan diorang nih.... muakakakakaaaaa...  masalahnya Sultan diorang tu sayangkan kat diorang atau tidak... part nih payah sikit la nak jawap kannnn.... hahahaha....!!!!

Kalau tak silap gua... gua gunakan ayat "kalau tak silap gua" ok... kalau silap apa boleh buatkan, pasal gua malas nak cari datanya. Rakyat Johor mungkin ada 3 juta lebih orang..., yang hadir menyatakan kesetiaan kepada Sultan mereka bulan lepas dalam anggaran 30 ribu orang sahaja, itupun jika tasbih Rais Yatim punya kiraan betul.... hahahaha...!!!!

Jadi bakinya mungkin tak suka atau boleh di anggap sebagai penderhaka la kotttt.... adussss... dusss.. dusss...!!!!

Walau apa pun, pedulikanlah apa yang terjadi, sebabnya dalam ramai2 pembodek setia pada Sultan Johor anak beranak tuuuu... di mana isu Aduka Taruna... meletop...., isu Nizar meletop.... diorang punya marahkan orang2 ini kerana kononnya menghina Sultan mereka...

Yang ini.... Allahuakbar... Allahuakbar.. Allahuakbar...!!!

Tetapi apa yang Blogger JohorBorn seorang rakyat Johor yang setia dan sayangkan Seltan Sultannya suarakan berkaitan penghinaan bersiri dari sebuah Blog yang kebal dari tindakan undang2 yang tidak di ambil tindakan oleh mana2 pihak berkuasa. Puak2 Lembu umno nih senyap beb...!!!! Sedangkan lembu2 inilah JUARA mempertahankan Sultan dan Raja... pelik kaaaannn...!!!!

Gua masih ingat lagi Ketua Polis Negara (KPN) pernah berkata, Polis tidak akan mengambil tindakan jika tiada Laporan Polis di buat.... itu bermakna sehingga kini tiada laporan polis di buat dan polis senyum jelah kaaannn... haahaha...

Persoalannya di sini, kemanakah menghilangnya kaki ampu... kaki bodek.. penjilat bontot raja dan sultan nih... di manakah puak2 lembu tu menyorok beb... terutama sekali lembu2 dari umno johor.... lu orang tak sayangkan Sultan lu orang kah....????

Apahal lu orang punya teloq sudah hilang kahhhhh... sanggup melihat maruah dan daulat Sultan lu orang di telanjangkan oleh sebuah blog kebal seperti Blog Uncleseekers tuuuu..., bukankah dalam seramai 30 ribu orang rakyat johor yang setia menjunjung kasih Sultan tempohari takda sekoq pun yang ada teloq nak buat repot polis... hahahaha....

Kemanakah perginya NGO-NGO, PEWARIS, PEKIDA, PERKASAM, PEMUDA UMNO, LEMBU UMNO, PENCACAI UMNO, ABANG BOTAK, AYAHANDA/BONDA YANG TAK BERKEPALA HOTAK, JATI LUCIUS DAN PELBAGAI LAGI SPESIES BODEK yang selama ini memercik air liur lu orang ptuiii... ptuuiii.. ptuiii.... menyalak memekik pertahankan Kedaulatan Sultan Lu orang....

Lu orang semua tak nak buka khemah ke 7 hari 7 malam depan balai polis buat repot pasal penghinaan kepada sultan johor dan keturunannya terhadap blog tersebut... hahahahaha..., sah memang lu orang bangsa umno DAYUS, PENGECUT dan Takda TELOQ nak buat repot polis... lu orang hanya berani dengan Melayu Bawahan jer.... dengan Melayu Kelas Atasan lu orang TAKUT..., cehhhh... perangai lu orang (umno johor) sememangnya macam sial wal celaka haramjadah jer....!!!!

Kesimpulannya di sini, nampak jelas bahawa puak2 Lembu Umno tu hanya hipokrit sahaja menunjukkan kesetiaan diorang pada Sultan mereka.... diorang hanya setia pada umno, selagi kepala2 umno mereka tak hulur duit sorang RM2 hengget suruh buat repot polis, diorang senyap laaaaa.... hahahaha...

Bodoh punya rakyat Johor berbangsa umno nih.... hahahaha...!!!!!

Betul laaa... bak kata si Mail tu (pinjam bahasa uncleseekers), "Kalau lu orang SUSAH nanti jangan cari RAJA"...... muakakakakaaaaa....!!!!

(Nota: Apahal pun 1 Millions Salute gua pada Uncleseekers kerana berani mendedahkan kebejatan, keborosan dan kemewahan yang terselindung di sebalik tembok Istana. Di mana rakyat marhaen seperti kita nih nak makan minum pun susah, mereka2 yang di dalam sana happiness sebaik keluar dari Vagina sehingga ke lubang kubur tak pernah merasa erti kesusahan...)

3 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, June 28, 2012 10:17:00 PM  

Ada ke SJ kisah bila rakyatnya susah?mana ada dia kisah!tengok perot dia yg boncit tu pun dah tau bnyak sngt benda haram yg dia kedarah

Anonymous,  Thursday, June 28, 2012 10:23:00 PM  

salute sama lu bro... sama uncle seekers jugak

Hanz Newman Friday, June 29, 2012 10:51:00 AM  

???

mana ilang komen gua?

oh... paham, gua paham!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP