IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Menteri Tiada Maruah... Dah Goyang Beb.. hahahaha..!!!!

>> Thursday, May 03, 2012

Ini transkrip apa yang si penerima surat ini tulis, bukan aku tulis:
It gave me a shock when the envelope stated "URUSAN SERI PADUKA BAGINDA" and I thought it was something serious. Dear BN, my vote doesn't rely on a letter that you've sent which try so hard to tell me how good you are and you are "effective", with "proven track record & experienced" and "capable". Please do not waste tax payers money sending letters like this. Thank you.

(sumber asal surat nih gua cilok dari sini.. hahaha... tanpa izin pulak tuuu... sori Tuan Dr. yeaaaa... jangan marah gua yeaaa... tapi marahkan kakak tu yeaaaa... hehehehe....!!!! Kepada kakak tu pun gua ucapkan terima kasih yeaaa... sudi kongsi maklumat... ahakss..)
Kah... Kah... Kah.... dah goyang beb..., siap hantar surat merayu undi wa cakap luuuu.... dah tu pulak siap menipu lagi... hahahaha... kat envelop tulis "URUSAN SERI PADUKA BAGINDA"... selalunya kalau kat envelop ada perkataan tu semestinya surat tu berkaitan urusan rasmi Keraaaaaajaan..... hahaha..!!!

Kan gua dah cakap..., "kalau tak menipu bukan umno namanya".. hahahahaha...

Malaun nih hantar surat merayu orang undi dia gunakan perkataan di atas... perghhhh... desperate housewife  gileeerrrr... malaun nih... wakakakakaaaaa.....

Gua harap YDP Agung atau mana2 yang bertaraf BAGINDA... boleh pi bagi penerajang kat kepala Mamat Khaled Nordin nih...!!!! Memang takda maruah laaaa... dan tak gentleman langsung kalau dah sampai tahap merayu macam pengemis... gua rasa Pengemis Original lagi mulia dari Penyangak Kaya Raya nih... hahahaha...!!!

Malaun nih dah memalukan Persatuan Pengemis2 1Malaysia (PP1M)... hahahaha.... pasal mamat nih kaya raya dan sanggup jadi pengemis untuk menambahkan lagi kekayaan dia.... hahaha... apasal laaaa.... Malaysia ada Menteri yang dah terlebih benggong aka bangang dan takda teloq.... nama jer... Menteri Pengajian Tinggi sedangkan otak dia kat tumit kaki... muakakakkakakaaa...!!!!

Nak tanya gak kepada pengundi2 baru Parlimen Pasir Gudang, eeerrr.... dalam envelope surat tu ada terselit note 100 hengget berapa keping beb.... muakakakakaaaa... gua bukannya apa... saja jer... nak tau.... hahahaha...

Harap2 Pengundi Pasir Gudang kasi reject Menteri Bangang nih dalam PRU-13 nanti.....!!!! Jadikan dia Menteri Pengajian Tadika... kah... kah... kah....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP