IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Gulingkan Kerajaan..Kah... Kah... Kah...!!!!

>> Monday, May 07, 2012

Kah... kah... kah.... gua gelak2 lagi... hahahaha... gelak2... ketawa2.. guling2.. sampai terguling2 jatuh tangga... muakakakaka...

Kenapa gelak.. ketawa guling2... sudah tentulah.. pasal kelakar gilababi beb..., gelak kat Maharaja lawak pun tak sekelakar gileeeeerrr... camni... muaaaahahahahaaa....!!!!

Punca gua kelakar gila pasal mamat nih... buat citer di sini.. .. punyalah mangkuk selembu mamat nih... hahahaha... sekarang gua benar2 yakin, betullah kata orang... yang berkerjaya macam dia nih semuanya jenis kantoi pelajaran.. hahahaha..!!!!

Lu orang tak kelakar ke.. dengan citer lembu bodoh nih..., sama tapi tak serupa dengan terjumpanya parang, molotov cocktail, dan botol minyak petrol yang bertulis perkataan BERSIH dan baju BERSIH semasa 4 hari lagi nak BERSIH 2.0 tak lama dulu... kan lawak tu...

Sekarang nih di ulangnya lagi lawak gilababi tu, dengan harapan media penchachai akan siar secara berulang-kali hinggalah penchachai2 di desa dan kampung mempercayainya... hahahaha....

Jahat sangatkah Pembangkang hingga ada usaha nak mengulingkan kerajaan barisan nasio-anal... hahaha...!!!!


Jawapannya..., Pembangkang memang jahat beb.. jahat sesangat...!!!! Kenapa Jahat..???

Sebab ianya sejak dulu telah didoktrinkan dalam kepala hotak semua rakyat Malaysia (terutamanya kepada spesies bangsa Melayu yang malas berfikir), apa saja yang melibatkan Parti Politik Pembangkang segala hal.. segala mak nenek akan di kaitkan dengan kejahatan. Itulah uniknya Malaysia... apatah lagi dengan slogan Malaysia Bolehhhh... semuanya Boleh maaaa...!!!!

Keunikkannya Malaysia ni... tiada di negara2 maju yang lain, negara2 maju yang lain Parti Politik yang jadi Pembangkang di negara mereka tidak dilabelkan sebagai Pembangkang beb... tetapi dinamakan seperti nama Parti Politik mereka. Tugas Parti Politik ini adalah sebagai Check and Balance kepada Parti Politik yang memerintah (Kerajaan).

Jadi lu orang janganlah terpedaya dengan dakyah politik kotor dari barisan nasio-anal nih... apa saja yang tak sealiran dengan diorang akan di cop sebagai Pembangkang. Dan lu orang janganlah jadi makhluk yang malas berfikir seperti puak2 penchachai umno... sampai tak tahu nak bezakan mana baik mana buruk...!!!!

Hanya Parti Barisan Nasio-anal sahaja yang baik, maksom dan segalanya takda cacat celanya wa cakap luuuu... hahahaha... walaupun ramai orang tau pemimpin2nya penuh dengan skandal, perasuah, kaki songlap duit rakyat walau bertaraf Menteri Agama sekalipun hahaha..., puak2 penchachainya perangai macam haramjadah... Sharip Dol samseng Kampung Dusun pun geleng kepala dengan perangai laknat puak2 umporno dari pemimpin hinggalah ke akar umbi.

Gua rasa tak perlulah gua ulang apa kata Mantan Presiden dan Pengasas Umporno Baru (1988), apa yang dia tak kata..???? dah macam2 dia kata... dari busuk ke usus perut sehinggalah bab hukumnya haram macam makan babi (rasuah), juga bab beliau mengatakan puak2 umporno nih bodoh2 belaka... dah takda orang cerdik dalam umno melainkan yang bodoh2 jer... hahaha...!!!!

Gua ulangi di sini... bukan gua yang kata tau... tetapi Tun Dr. Mahatet Mohd Kerala yang kata... kalau ada puak2 umporno nak marah... tak perlulah letak kepala babi depan rumah gua, pi letak kepala babi depan rumah Mahatet... tak payah hantar pekida aka bob jalan kebun belasah gua... suruh diorang pi belasah Mahatet... muakakakaaaa....!!!!

Begitulah adanya kisah betapa hodohnya..., bodohnya... apa yang di namakan sebagai UMNO... (dari nama parti hingglah kepada penganut2nya dah menampakkan ianya sebuah Parti Bodoh) hahaha..., sebab itulah gua ketawa guling2 sesangat beb....!!!!

Mana taknya..., bila terbaca adanya usaha nak mengulingkan Kerajaan seperti yang di dakwa oleh KPN... yang mewakili Polis Raja Di Malaysia sebagai Parti Komponen Barisan Nasio-anal yang ke berapa gua pun tak tau... hahahaa..., hanya berdasarkan muka2 peserta yang "49 Most Wanted"... dia dah olah skrip sebegitu rupa.... hebat... hebat... !!!!

Buat pengetahuan KPN... meh sini gua nak bagitau kat luuu... memang ada Usaha untuk mengulingkan Kerajaan Barisan Nasio-anal nih... tetapi cara mengulingkannya secara Demokrasi melalui Pilihanraya Umum ke-13 bro...., lu tak payahlah nak bikin propaganda taik nenek luuu... buat citer mengarut2 nak perbodohkan rakyat... wa cakap luuuu...!!!!

Apa lu ingat... jawatan lu sebagai Ketua Polis Negara... lu punya Propaganda dan Tuduhan tu orang mau percaya kaaaa...????


Piiiiiraaaaaahhhhh.... selagi rakyat tau suara lu... cakap2 lu... bunyinya macam umporno dan berpihak pada umno.... lebih baik lu pergi kelentong budak tadika jelahhhh... itulah taraf luuuu... yang sebenarnya... takda sapa yang nak percaya.. lagipun Mahatet dah bagitau... hanya orang2 bodoh macam lu jer... yang ada dalam umno... hahahaha...!!!!

Pundek bin Celaka punya KPN... hanya kerana 49 muka individu most wanted tu dah buat tuduhan pelbagai... ntah2 nanti budak2 tu semua dipaksa buat pengakuan seperti yang dia dakwa tu... macamlah orang tak tau perangai Polis Raja Di Malaysia.... hahahaha... macam sial... wa cakap luuu...!!!!

Weiiii... En. KPN, orang tau laaaaa... PRU-13 "around the corner" beb... agak2 laaaa.. kalau nak membodek pun... apa2 pun gua ucapkan tahniah jelah atas daya usaha lu memastikan keselamatan negara Malaysia supaya tak jatuh kepada Pembangkang.... muakakakaka...

Wokeyyy... En. KPN, gua chow dulu yeaaa... nak pi bagi makan anjing2 gua yang kelaparan tuuuu.., Bagi makan Anjing dapat pahala woooo... tapi tengok jugak Anjing yang macamana...????

hahahahaaaaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP