IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Berita Kantoi: Bagaimana Dato Jamal Boleh Pakai Ferrari.. hahaha..!!!!

>> Thursday, May 24, 2012

Wokeyyyy.... ini cerita gua dapat dari orang kampung Tauke Sekinchan Ikan Bakar sendiri beb..., betul atau tidak..???? Pandai2 lu orang cari maklumat sendiri, khususnya dan terutamanya kepada Ahli Politik Pakatan Rakyat.... lu orang carilah maklumat latar belakang Dato Jamal nih di Bukit Aman.... wakakakakaaaa....

Lu orang masih ingat kisah adik kepada Noh Omar iaitu Jusnaidi Omar yang kantoi pasal dadah dolu2... yang sepatutnya dah arwah di tali gantung... tapi boleh terlepas sebab abang dia masa tu sebagai Timbalan Menteri Keselamatan Dalam Negeri beb....!!!!

Tapi takpa... cerita banyak pasal adik Menteri umno nih pun tak guna beb... sebab Malaysia nih umno yang punya... hahahaha... mamat curi susu untuk anak kat pasaraya di Terengganu kena penjara setahun... adik beradik menteri yang sepatutnya mampus di tali gantung relax jer.... binawe bin haramjadah wa cakap lu...!!!!


Opppsss... gua mau cerita pasal Drebar Ferrari ni kannnn... tapi melalut la pulak..., berbalik kepada kisah Tauke Ikan Bakar dan Nasi Lemak nih..., banyak komen yang gua baca di blog2 member dan blog gua sendiri yang menunjukkan kehairanan di mana dan macamana seorang peniaga Nasi Lemak dan restoran ikan bakar boleh pakai ferrari...

Jawapannya tak susah beb..., lu orang jadilah proksi Noh Omar... hahahaha... seperti Dato Jamal nih...!!!!

Gua nak tanya lu orang Setiausaha Politik Noh Omar siapa...????.... pergghhhh....!!!!

Boleh dikatakan kebanyakkan perniagaan yang di jalankan oleh si Jamal nih adalah kepunyaan Noh Omar dan si Jamal ini bertindak sebagai Proksi Perniagaan Noh Omar.

Siapakah Jamal Md. Yunos "Tauke Sekinchan Ikan Bakar"..????

Sebelum kes dadah adik Noh Omar kantoi..., si Jamal Md Yunos nih terlebih dahulu sudah kantoi dengan kes dadah dalam rumah dia.

Memandangkan kes ini melibatkan mak bapak dia maka gua reserve story ini setakat ini sahaja, di mana sepatutnya Jamal Md Yunos nih dah lama mampus di tali gantung, tapi nasib dia baik kerana nama2 di atas dan melibatkan dot... dot... dot... so gua letakkan noktah di sini.

Apa matlamat Jamal popularkan dirinya depan rumah Ambiga..???

Malaun nih adalah penyokong serta orang kuat Noh Omar, sekarang ini malaun nih sedang melobi sakan di kampungnya untuk mengantikan kerusi Khir Toyo dalam PRU-13 akan datang. Ntah laaaa... ini kerusi panas beb..., samada malaun Jamal nih atau Tan Sri Rozali Syabas yang terpilih wa pu chi tau... tapi peberet Noh Omar adalah Jamal Ikan Bakar... muakakakakaaaa...!!!!!

Wokeyyy... wokeyyyy.... kita berhenti rehat dan cukup setakat ini dulu, lain kali kita sambung lagi eeekkkk.... hahahaha...!!!!

Kepada sesiapa yang boleh akses kes jenayah dadah malaun nih dulu... kasi letop laaaaa...., gua boleh rehat maaaaa.... ini game very open punyeeeaaarrrr.... gua tarak hal.... hahahaha...!!!!

(Nota: Itu tak termasuk lagi Duit Pinjaman TEKUN yang tak tau apa statusnya, adakah sama seperti NFC laki Ijat Mami Lembu Penang... hahahaha... SPRM tidoq kaaaa...????)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP