IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perghhh... Dua-Dua Cun...!!!! Yang Mana Satu Mau Pilih..???

>> Wednesday, March 21, 2012


Perghhhh... tengok dari jarak jauh cun jugak minah nih, macam nih punya muka... pukul 3 pagi pun gua sanggup bagi kaunseling..., gua pergi sorang2 jer... pramugari gua simpan diam2 kat rumah..., kalau kena debik dengan 20 orang pun gua sanggup beb... pasal gua ada ilmu kebal...., sikit calar atau lebam pun takda beb.... muakakakaka...

Yang mana satu gua mau rembat nih...!!!!

Tapi jika di beri pilihan antara yang atas dan di bawah ni... pasti gua tak konfius beb..., gua akan pilih yang bawah...



Yang ini sampai anak cucu cicit monyet pun goyang kaki jelah... hahahaha... yang atas tu belum tentu selamat... silap2 haribulan kena debik dengan 20 orang samseng umporno.... muakakakakaaaaa....!!!!

Kepastiannya... dua dua dah barai.... hahahaha...!!!! Bakal jadi bekas bini orang... background pun belum tentu terbaik. Kalau tidak masakan naik turun mahkamah kaaaannnnn..... hahahaha...

Baik cari anak dara yang berakhlak dan beragama... hidup pun aman dan tenteram... hehehehe...

Sesiapa yang ada anak dara ikut kriteria yang gua sebutkan tuuuu... boleh laaa.. offer kat gua... muakakakaaaa...!!!!

14 IkutSukaLu...::

Johor Born Wednesday, March 21, 2012 12:22:00 AM  

Lu kalau pilih nak yang kaya raya bro, tak aci ni mcm, gua nak rebut gak. kah kah kah

Waris,  Wednesday, March 21, 2012 12:35:00 AM  

Yang kat atas sekali tu kena dgn selera gua bro. Biar miskin pun tak pe. Harta boleh cari kemudian. Ku tunggu janda mu....

Tak payah cari anak dara bro. Bagi can lah pada orang bujang. Lu dah dpt anak dara sorang cukuplah. Lagi 3 perlu tolong janda... hehehe

Anonymous,  Wednesday, March 21, 2012 1:50:00 AM  

dua dua mau...boleh..kira no 1 dan no 2..baekkk punya...gua tak memilih..

New Hope Wednesday, March 21, 2012 2:51:00 AM  

Salam,

Kite adalah salah seorang yg yakin Badrulamin di fitnah, malangnye ade member2 kiter sendiri curiga.

KLIK:1AMAH 1TUGAS SLOGAN BARU

Anonymous,  Wednesday, March 21, 2012 5:31:00 AM  

sorry lah isa, lepas i tahu taste u jan jan semua, and my heart pun already broken into pieces, and i pun kebetulan masey dara, i replace tempat you di hati i dengan mana mana anak raja dekat Mesia ni.

Rose,
Sri perdana, Putrajaya

kakcik Wednesday, March 21, 2012 8:15:00 AM  

Yang pastinya, kakcik tak ada anak gadis! :)

Mat Indera Sipejuang Wednesday, March 21, 2012 8:42:00 AM  

Ikut suka suka lu mana pilih bro... jgn salah sudah la... kah kah kah!

BAINA,  Wednesday, March 21, 2012 11:01:00 AM  

nasihat utk ust badrul amin :

berhati2 setiap langkah kerana musuh sentiasa mencari peluang.

perkara yg melibatkan wanita lain bukan mahram mesti diurus dgn penglibatan kaum wanita mahram atau pihak wanita lain.

hotel hotel jangan main... bahaya.

ust badrul dlm satu ceramah satu masa dulu pernah mengutuk ust MAZA dgn panggilan bapak syaitan.

rasanya tidak elok mcm tu. takut2 tuan di'nasihati' Allah dgn fitnah ini.

dlm berpolitik, ust2 mestilah juga jgn lupa menjaga akhlak semasa ceramah dan sentiasa membersihkan hati.

semuga kemenangan utk PR.

Pakcik Umm,  Wednesday, March 21, 2012 11:40:00 AM  

kalau masalah sangat marilah kat pakcik.

pakcik pun hensem lagi, masih ummmp.

insyaallah beriman, pandai masak dan membasuh.

ada pencen .. hihihih walaupun belum pencen tau.

pakcik ambik dua2 sekali pun takpe...jadi pasangan yg sah.

kampong lad Wednesday, March 21, 2012 11:54:00 AM  

tak perlu konfius bro. this my advice - foc (bukan tuan penasihat 25% - nanti kena lelong) sambaq kat bawah dulu, pastu ambik bodyguard jaga kiri kanan depan & belakang? & masih tak selesa juga cover atas & bawah. beli dua biji revolver gantung kat kiri kanan pinggang macam clint eastwood atau john wayne. jadi tak payah nak lebam2 & calar2, nanti tak hensem & macho (betui ka bro?). itu fasa 1 & fasa 2 pulak sambaq yg atas tu (tapi pastikan yg bawah tu gumbira segumbira2nya dulu. if you know what i mean...ha ha ha). your effective selling point to them (pramugari & yg kat bawah tu dah jadi no.2 dlm istana fantasy tu) disorga nanti depa akan dapat payung emas. berkoraban utk suami adalah salah satu jihad & amal jariah yg tidak boleh dibeli dgn 'muka agong'. pamacam?

idian Wednesday, March 21, 2012 1:37:00 PM  

Apa2 pun...lu memang miang...hahahaha
Jenis pramugari tak takut kat lu jugak ni rupanya...kahkahkah

omaq,  Wednesday, March 21, 2012 2:48:00 PM  

Yang no 1 to kalau lu pi kaunseling kompom tak kena debik bro.Depa bukan kenai lu sapa lain la ostad tuh...dah kenal saantero negara...tapi bodo piang,nak wat keja mcm tu mai la kursus kat gua dulu walaupun gua takda title 'lecturer'.lebih dari tu pun dia bleh buat..hehehe...

Yang no dua tu lu jangan nak berangan..lu ingat lu boleh handle ka janda macam tuh...maintainance tinggi bro...macam kawin janda raja la.nanti lu tak tertanggung kot...lainla macam gua....kahkahkah...

Hanz Newman Thursday, March 22, 2012 10:24:00 PM  

Iskhh.. korang ni tak baik lah... berebut rebut janda orang. Janda tu entiti mulia yang perlu kita kaum lelaki (bukan jantan, ya) lindungi hak-hak dia olang. Bukan barang dagangan yang boleh tawar menawar. Apa la korang ni gatai sangat ni? Iskh.

Apa pun, rakyat didahulukan pencapaian diutamakan, kan? Jadi lu olang semua mengalah saja la bagi laluan kat gua dapat 2 2 janda tu, ok? TQ alot~

hehe

leekulup,  Friday, March 23, 2012 9:21:00 AM  

alooooo bro... gua pun nak join sekali.Sian kat gua sudah 50 tahun tapi tak jumpa oooo. Gua tak kisah yang mane satu janji disanggup pelihara gua. Gua ni suami sepenuh masa. Bro ISA jangan potong jalan. Yang lain-lain tu, gua debik sekor-sekor wuakakakakakakaka...tepi

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP