IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Nak Nikah Satu Lagi...???

>> Wednesday, March 14, 2012


Selepas minah nih habis edah... gua nak masuk meminang untuk di jadikan isteri nombor 2 gua.... hahahaha..

Apasal lu orang jealous ke.....???

Langkah mayat gua dulu kalau nak bersaing..... muakakakaaaa...!!!!

Kalau Jabatan Agama Islam tanya alasan nak nikah lagi satu... ini alasannya,gua belajar dari Rosmah Mansor... muakakakaaaaa....

(perghhhh... gua ni ada ciri-ciri Rosmah Mansor tak...???? hehehehe...)

11 IkutSukaLu...::

Akusayangmalaysia,  Wednesday, March 14, 2012 7:02:00 PM  

Slm tuan tanah
Hallamak ai!kalo abg dpt sumpah abg x cari lain dah.RM400 Juta tu.smpi cicit x habis mkn..hehehe

Anonymous,  Wednesday, March 14, 2012 7:52:00 PM  

sampai hati you nak nikah lagi satu tak iklan iklan dulu, frust lah i.


salam air mata .

yang berharap,
rose, sri perdana, putrajaya

John Rennoult [JR] Wednesday, March 14, 2012 8:18:00 PM  

isa.. janda kaya tu.. 400jutaa wooo.. hahaha

kampong lad Wednesday, March 14, 2012 9:30:00 PM  

harta sepencarian (sepencurian?)atau harta karun = hasil rompakan khazanah negeri? o, lupa pulak, keluarga depa memang bijak dlm bisnes, tak ada kena mengena langsung dgn penderitaan rakyat sarawak. kita ada salah satu 'living example' depan mata kita...ariel sharon...dlm negara pun ada & banyak lagi sedang dlm proses.

Anonymous,  Wednesday, March 14, 2012 9:38:00 PM  

Kalau kail panjang sejengkal,jgn cuba nak nikah lg satu

Isa Wednesday, March 14, 2012 10:45:00 PM  

Akusayangmalaysia;

Kompom jer gua jadi laki minah tu, gua faraid pada lu RM100 ribu beb... hahaha..

Isa Wednesday, March 14, 2012 10:46:00 PM  

JR;

Lu pun kompom RM100 ribu di faraidkan untuk luuu... hahaha...

Isa Wednesday, March 14, 2012 10:48:00 PM  

kampong lad;

biasa la bro... keturunan Taib Mahmud memang dah kompom keturunan penyangak harta negeri sarawak beb...

harta dalam negara jer RM4 billions, RM400 juta tu.. celah gigi jelah settle luar mahkamah..

harap Taib Mahmud nih mampus macam Ariel Sharon tak lama lagi...

Isa Wednesday, March 14, 2012 11:35:00 PM  

Woooiiiittt.... Anon 9.38pm,

ini wa punya pramugari nbr satu kaaaa... sudah kasi warning itu macam... hahahaha...

suspensions nih... tapi apa ada hal, kuota ada 3 beb... belasah jelah selagi mampu... hahahaha...

Aa Thursday, March 15, 2012 4:00:00 PM  

Aku pun nakkkkkkkkkkk
http://lebanglibu.blogspot.com/

Anonymous,  Wednesday, March 21, 2012 3:17:00 AM  

woooopppp itu baru suku dari harta percarian laki bini macam mana dengan harta seluruh keluarga si Mat Taib pulakkk....? Indah nya hidup lanun-lanun berlesen.INI HARTA SERAWAK keturunan GUA punya..!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP