IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Komen/Kenyataan Bangang Dari Pelacur Politik...!!!!

>> Saturday, March 24, 2012

Anonymous Nazri said...

siallah koni Isa, kalau ko tak selari pendapat dengan Prof Datuk Dr Masitah pun aku tak kisah sgt tapi janganlah menghina dengan menggunakan perkataan 'gila' terhadap seorang profesor bertaraf tokoh agama yang bukan saja terkenal di Malaysia bahkan terkenal di peringkat dunia di atas kepakaran beliau berkaitan dengan agama.bermacam-macam anugerah telah diterima oleh Prof Datuk Dr Masitah di peringkat antarabangsa, ko sebagai rakyat malaysia patut bangga dengan pencapaian yang cemerlang yang diperolehi oleh anak malaysia. kalau nak dibandingkan antara ko dengan Dato Dr Masitah tentang ilmu agama sudah tentu bagaikan langit dengan bumi. kalau dah tahu pengetahuan agama tu masih mentah, janganlah nak menghina orang yang jauh lebih pakar daripada kita.paham?

Saturday, March 24, 2012 12:04:00

hahahaha.... lu orang dah baca komen kat atas tu, gua petik dari posting sebelum ini "Ustazah Lari Dari Wad Gila".

Sebenarnya gua malas nak layan komen2 bangang dari cybertroopers umporno haramjadah, tetapi demi membuktikan bahawa puak2 umporno nih kepala otak diorang dijangkiti virus "BODOH" yang tak boleh di ubati dan gua tak rela jika virus tersebut berjangkit kepada rakyat Malaysia yang tidak berparti politik apatah lagi golongan atas pagar.

Jika sebelum ini adanya mamat si Hartono Indon Mykad Free, Rexuan, Bapak-Lu, Mamak-Lu, Abang-Lu dan macam2 spesies "Lu" ntah kejadah makbapaktoknenek diorang yang bingai lagi membangangkan dalam komen2 dalam blog ini. Hingga sanggup membodohkan diri sendiri atas dasar mempertahankan serta membela parti melayu kononnya..., yang selama ini memperbodohkan bangsa melayu itu sendiri... hahahaha...

Seperti yang gua nyatakan sebelum ini, dari pimpinan nombor 1 parti hinggalah ke akar umbi puak2 melayu haramjadah dalam parti umporno nih... kerja diorang adalah memperbodohkan orang2 melayu... inilah yang dikatakan sebagai Melayu Bangsat, contohnya yang mengunakan nama melayu di atas tuuuu... hahahaha...

Gua nak minta bangsat2 melayu haramjadah nih buktikan kenyataan Ustazah Gilababi tu betul atau salah dengan fakta... tolong buktikan dari aspek mana yang Najib Razak mengikut contoh kepimpinan Rasulullah...????

Wooiiii... anjing2, lembu2 sialan haramjadah umporno..., lu orang kemukakanlah bukti...!!!!!

Sembang tak jatuh, Cakap macam kepala butuh....., hingga tak tau membezakan corak kepimpinan Islam Rasulullah dengan corak kepimpinan sekular Najib Razak..., itupun ada hati mengaku beragama Islam....  Bodoh Piangggg.. punya melayu...!!!!!

Berbalik pada komen di atas tu, makhluk yang tahap agamanya paling cekai sekalipun jika mempunyai asas agama dan tahu background Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW, apa yang di seru dan apa yang di larang. Lu orang buatlah perbandingan sendiri dengan apa yang diperkatakan oleh Ustazah Gila Glamour dan Kaki Ampu Hisap Teloq Najib Razak tuuuu... muakakakakaaaaa...!!!!

Lepas tu lu orang, bandingkan dengan mentaliti si pengkomen kat atas tu..., memang tahap kepala otak dah "totally damage" tak dapat di selamatkan lagi... daripada hidup menyusahkan masyarakat lebih baik mampus jadi bangkai.... hahahaha...

Begitulah nasib Pelacur2 umporno cari makan beb..., tambahan pulak dekat PRU nih... kalau boleh jilat lubong jubor Najib Razak, diorang akan jilat beb.... kah...kah...kah....

Nota: Gua rasa kalau Ulama Dunia sekalipun terjebak dalam Parti Laknat Melayu Mamak tu... pasti kepala otak diorang pun turut biol dan rosak... jadi gilababi...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP