IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kak Mah... Kak Mah...!!!!

>> Monday, January 23, 2012

Wallaaaweeiiiii..... gua sangkakan di Malaysia jer ada akhbar cibai haramjadah spesies celaka Utusan Meloya, Berita Hairan dan pelbagai lagi.... rupa-rupanya di negara Ostolia pun ada akhbar bersifat celaka haramjadah suka suki buat fitnah kat Kak Mah gua nih.... hahahaha....

Itu la pasal... gua dah warning sama lu Kak Mah..., coverline... coverline... tapi lu degil... asyik2 "Ada Aku Kisah"... kan dah kena fitnah... hahahaha...

Tapi kan Kak Mah... lu tetap kantoi aarrr.. apasal lu bagi statement "The Australian designer will be making a statement soon," - The SunDaily.

Lu ingat dengan statement camtu rakyat malaysia akan percaya dengan lu ke.... hahahaha.... macam gua cakap kat lu hari tuuuu.... Wisma Putra pasti akan kowtim untuk cover-up lu punya celaka hahahaha..

Sehari dua lagi pasti ada permohonan maaf daripada wartawan Ostolia tu.... alaaa... macam tak biasa pulak... hahahaha...

Tapi gua pelik aaarrrr... apasal asyik lu jer jadi mangsa... pompuan2 lain dah takda ke kat Malaysia nih.... hahahaha..

Gelak guling2 gak gua dengan Kak Mah sorang nih.... hahahaha...!!!! Kak Mah... Kak Mah... jom belanja gua nonton pilem Underworld... lagi best wooooo....!!!! Kita tengok macamana spesies vampire macam lu hisap darah rakyat.... hahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP