IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Adusss.... Pening Kepala Gua....!!!!

>> Sunday, January 22, 2012


Kak Mah... Kak Mah.... sudah berapa kali gua bagitau sama lu... coverline lah sikit Kak Mah woooiiiii...., bila gua nasihat sama luuuu... lu asyik jawap... "Ada Aku Kesah".... hahahaha... lu memang selamba badak laaaaa... belasah selagi boleh... pedulikan apa orang nak kata... hahahaha...

Yang si Jibby pulak asyik dok melalak menasihatkan rakyat berjimat cermat.... wassatiah... maklutiah.. bersederhana.... paklutiah.. KR1M... abanglutiah... BR1M... atoklutiah....Skim Sara menatang apa ntah lagi neneklutiah... dan pelbagai bla.. bla... bla....

Tapi lu betul2 wassatiah kan si Jibby tuuuuu...., gua tau laaaa... berkat amalan lu berjimat dan menabung sejak umur 5 tahun dolu-dolu... sekarang lu sudah lebih kaya dari Abdul Wahab... lu lebih kaya dari Abdul Wahub.... lebih kaya dari Abdul Wahib..... duit komisyen 500juta hengget pun tak luak lagi.... tapi ontok-ontok laaaaa.... dalam berbelanja kak mah oooiiiii.....!!!!

Jangan sampai rakyat malaysia pandang serong sama luuuuu....., cuba lu tengok tuuuuu... lu yang rambut mengerbang bak langsuir tak pergi saloon, tetap maintain cool jer.... tapi apa celuppppp.... si jibby yang rambut semakin nipis dah serupa toyol botak pening kepala.... ntah apa laaaa.. yang dia nak kelentong lagi nak cover lu punya story mory kat Ostolia tu... hahahaha....

Gua yakin esok lusa Wisma Putra pasti tolong kowtim dengan akhbar Ostolia tuuuuu...., nanti wartawan diorang akan mintak maap sekali lagi macam itu hari.... hahahaha....

Walau macamana pun gua tetap salute gileeerrrr... sama luuuu.... kerana berjaya menunjukkan pada dunia bahawa lu adalah satu-satunya pompuan melayu paling kaya dalam 1Malaysia nih... dan berjaya membuatkan rakyat malaysia samada jantan atau betina cemburu gileeerrrr... dengan luuuu... terutama sekali puak2 pembangkang... hahahaha....

Puak2 umprono pulak...., pasti no komen punyeeaaaarrrr.... pasal diorang semua redho dengan segala perbuatan serta perbelanjaan luuuu... kalau lu tak cukup duit nak berbelanja... diorang sanggup bergadai bergolok mengikat perut sampai anak2 pun tak cukup makan... asalkan pemimpin2 diorang tetap kaya raya dan dapat hidup mewah...

Tak gitu ke... puak2 umprono sekalian..... hahahaha... lu orang tak kisahkan dengan apa yang kak mah buat selama ni.....????

Hanya puak2 pembangkang (PR) jer... yang tak puashati... tapi apa boleh buatkan dah namanya pembangkang... kerja diorang asyik nak membangkang jelah.... hahahaha...

Kak Mah berbelanja guna duit sendiri pun diorang nak kecoh.... kalau nak jadi macam kak mah dapat hidup mewah dan berbelanja sakan, ikutlah cara kak mah berjimat cermat... mulalah menabung seusia bermula dari umur 5 tahun... aallllaaaaa... bukan banyak sangat hanya 3620.94 hengget jer sehari. sikit... sikit... lama... lama... jadi kaya macam Kak Mah... susah sangat ke...????



Kak Mah.... lain kali kalau nak shopping sakan ajaklah gua sama.... kita suruh Jibby jadi tukang angkat beg shopping jer..., lu jangan la risau... nanti gua bagi tip kat dia... hahahaha... amacam...???

Kalau Jibby tak nak... kita ajak 3 juta lebih ahli umprono jadi tukang angkut beg shopping luuuu... aalaaahhh.... kita bayar sorang 2 hengget jer... kompom diorang sanggup punya lahhhh.... lagipun itu jer taraf diorang... dapat 2 hengget sorang pun diorang dah bersyukur tak terhingga... siap ucap alhamdulillah lagi.... hahahaha...

Cuma lu jangan risau laaa... dengan pembangkang serta blogger2 PR yang dok menghentam lu laki bini pasal berbelanja mewah, diorang tu semuanya dengki dan cemburu dengan lu..., suka2 jer buat fitnah kat luuuu... nanti pandai2 laaa... si hartonok dan blogger2 umprono spin cerita untuk cover lu punya isu nih....

Gua amat berharap dan berdoa selepas PRU-13 nanti lu kekal jadi PM 1Malaysia.....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP