IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Salute Sama Apek Sekinchan...!!!

>> Tuesday, December 13, 2011

Baru jer... semalam gua sembang dengan Apek Nelayan Sekinchan, lepas tu gua sirahkan dalam blog nih.. (baca sini). Apek tu promise kat gua nak calling2 Chua Soi Lek minta MCA desak Najib Razak kasi terajang Menteri Betina dari kabinet Lembu dia yang paling sohai cibai haramjadah untuk penghujung tahun 2011 nih.... hahahaha....

Siang tadi gua lepak kat kedai kopi Makcik Esah kat Jeti Nelayan, tapi Apek nih takda pulak report duty kat situ petang tadi... kalau dia ada best gak.... boleh gua layan kepala dengar dia punya cerita politik beb... hahaha...

Baru sekejap nih.... gua baca Malaysiakini, tup-tup... ada berita hari ini Pemuda MCA Mahu Mak Lembu 1Malaysia Letak Jawatan....!!!!

Perghhhhh... semalam baru jer sembang dengan Apek tu... hari ini dah ada desakan daripada MCA... wallaweeeiiii..... kepala hotak gua berpusing ligat... tapi mentolnya belum menyala lagi... masih mencari jawapan siapakah Apek Tua yang sembang dengan gua semalam...

Apa punya kabel dia dengan Chua Soi Lek... tanda tanya nih...., esok gua nak tunggu Apek tu lagi... gua pelik nih... dalam satu hari jer... Apek nih boleh kowtim dia punya promise dengan gua... dasaaaaatttt... gilerrrr... Apek nih... pakai selekeh jer... cakap melayu pun berterabur... tapi kabel dia lebih besar dari rantai Rosmah Mansor beb... 

Walau apa pun.... jawapannya esok jelah... itupun kalau Apek tu muncul.

Najib pening kepala fikirkan transformasi lembu2 dalam kabinet 1Lembu dia...
muakakaka... bikin malu 1Malaysia

Buat puak2 umporno yahudi laknatullah... bukti sudah depan mata, dan menjadi Fardhu Kifayah (baca komen anjing umporno) bagi lu orang untuk mempertahankan Pemimpin Betina Lembu nih yang di Fitnah oleh Ketua Audit Negara tentang Penyelewengan Wang Projek Lembu yang terlebih Feed ke dalam perut ahli keluarganya... hahahaha...

Hinggakan Laki, Anak2 serta kroni2 Mak Lembu hidup sihat gemuk lemak berkrim macam lembu ternak New Zealand... sedangkan Satu Lagi Projek Lembu Kerajaan Barisan Nasional kurus kering tak cukup makan minum.... hahahaha...

Lu orang tak caya... cuba lu orang tengok muka (pipi) Noh Omar, Muhyiddin Yasin, Pak Lah dan KJ semuanya terlebih tembam... sebab dapat nyonyot sorang sikit susu Mak Lembu 1Malaysia tuuu.... 

Nota: Alahai.... gua tengok muka Mamak Lembu Betina dalam Malaysiakini  tu pun dah macam haramjadah wa cakap luuuu..... khaaakkk ptuiiiii..... tak gheti2 nak letak jawatan lagi ke.... dasar muka tampal kulit babi... wooiiii.... bagi balik RM250 juta tuuuuu.... pada Kerajaan Barisan Nasional... ramai lagi orang susah yang diorang nak bantu.... hahahaha.... bantu masuk poket diorang laaaaa.... muakakakakaaaaa....

Lu.... Mak Lembu 1Malaysia... Ketua Lembu Betina 1Malaysia... sudah kantoi... sudah lunyai... sudah checkmate...!!!! Elok lu pegi mampus jelah... penyangak wang rakyat....!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP