IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Umum Letak Jawatan Malam Ini - Part 2

>> Friday, November 18, 2011

Selepas baca berita berkaitan ISA di Malaysiakini, kepala hotak gua terus teringatkan posting gua bertajuk "Najib Umum Letak Jawatan Malam Ini"

Gua bukannya apa..... gua teringatkan pada sorang minah penchachai si Najib suruh gua jilat ludah gua balik... hahaha.... itulah rupanya apabila budak hingusan yang selama ini dikelentong oleh keraaaaajaan beEnd..., pada diorang si Najib Razak tu seorang yang suci murni, akhlak baik sehingga ada yang menyanjung Najib Razak sebagai Ulul Amri.... hahahaha....

Kat bawah nih... bukti komen dari minah penchachai tuuuu.... muakakakaaaaa....

Farah Harith · 9 weeks ago

tulah orang cakap, bila nak menulis guna akal. sekarang nak cakap apa? dah sah2 najib announce nak mansuhkan ISA. dah ludah kan, jilat lah balik.
Apa yang gua cuba buktikan di sini adalah... dalam ramai2 PM Malaysia sepanjang 54 tahun nih... Najib Razak lah PM yang paling cibai sekali dan kaki kelentong nombor wahid wa cakap luuuu.... hahahaha...

3 orang yang awal tuuu... gua tak ambik pot... sebab masa tu gua dalam tempoh pembesaran dan gua hanya kenal politik pada zaman Mahatet serang Memali menggunakan proxy Musa Hitam... muakakakaaaaa..... tak pasal2 Musa Hitam menjadi Kambing Hitam...

Bagi gua 3 PM terakhir bermula dari Mahatet semuanya kaki kencing, masing2 mempunyai kehebatan auta tersendiri. Mahatet... lu orang pun tau dia punya auta, keling paria mamak kerala punya pusing... akhirnya dia sendiri dalam mesyuarat kabinet kena auta dengan Ling Liong Sick isu RM12 billion PKFZ kena songlap.

Kehebatan Pak Lah pulak... dalam tidoq pun dia boleh auta... macam2 projek bernilai ratusan juta di autanya... seperti Istana Negara, Family Lembu Shahrizat dan ntah apa2 lagilah melibatkan menantu anak hantu dia tuuuu.... pasal tu dalam tengah dok syok2 tidoq la ni... tiba2 boleh terjaga mempertahankan Lembu Shahrizat Bukit Jalil.... hahahaha....

Haaaaahahahahaaaa.... kehebatan Najib Razak pulak, yang ini memang tak boleh blah punya auta... sebelum di angkat sebagai PM dia dah auta kapalselam tak boleh menyelam RM500juta, dah jadi PM tanah tudm sungai besi dapat kat kawan baik si pendek bini dia, bini dia punya boros dia cool jer...., bab peghabis duit rakyat dia laki bini adalah Juara... terlatest.... syarikat adik dia (Tricubes) jugak yang dapat projek PRDM kutip saman dari rakyat.... hahaha... banyak lagilah halnya dengan PM sekoq nih... mengauta dan mengadjust duit rakyat untuk kaum kerabat, kroni dan suku sakat dia....

Betullah kata TukarTiub.... Pak Haji Najib Razak adalah Pak Haji Nakempru... hahaha... Haji Nak Kempen Pilihanraya... untuk menunjukkan kepada rakyat kononnya dia laki bini dah bersih suci sedangkan penghayatan, pengorbanan dan simbolik menunaikan Haji dicampak ketepi.... bukankah itu juga satu penipuan.... hahahaha.... (orang yang mengaji agama sahaja tahu membezakan urusan Haji yang dilakukan Najib sah atau tidak... hanya yang jahil agama saja akan jawap urusan Haji tersebut adalah urusan Najib laki bini dengan Tuhan.... hahahaha... Tuhan dah tunjukkan secara live pun puak2 penchachai nih nak pusing lagiiii... bingai wal bangang wa cakap luuuu.....)

Jahanam Malaysia beb... Jahanam wa cakap luuuu... selagi malaun nih jadi PM...

Berbalik pada tajuk dan isu jilat ludah tuuuu...., gua nak tanyalah pada penchachai umporno tegar nih... lu orang percaya sangat2 ke dengan Najib Razak nih...???? Part mana yang lu orang konfiden sangat dengan PM Najib Razak nih....????

Dah terbukti banyak kali si PM Najib Razak ni... asyik kelentong rakyat 24 jam 365 hari beb... kenapa nak sokong lagi beb.... kenapa tak desak supaya dia letak jawatan jer.... kenapa mahu simpan lagi spesies penipu macam tuuuuu....

Aduhaiiiii.... siapa yang bagi sokongan kepada beEnd dalam PRU-13 nanti... memang sahlah puak2 bangang yang diberikan akal tapi bodohnya mengalahkan Lembu2 di Kondominium Shahrizal Jalil... yang terpaksa jilat ludah masing2.....muakakakakaaaa....

"Janganlah kamu melantik seorang Munafik sebagai Pemimpin Beb..." hahahaha.... kan gua dah katakan si Najib tu selayaknya digelar "Bapak Munafik" beb.... hahahaha....

Buat pengomen minah Farah Harith tuuuu.... nih gua nak ludah banyak2 nih.... khakkkkkk ptuuuiiii... khaaakkkkkptuiiiiii..... 24 juta kali..... hahahaha....

Ingat Najib...., Ingatlah umno sejak dulu, kini dan selamanya tolol sepanjang masa... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP