IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Umum Letak Jawatan Malam Ini.

>> Thursday, September 15, 2011

Update dari KLIA, 2 jam lagi gua akan meninggalkan Malaysia menuju ke Korea... hahaha... nak pi berjumpa dengan komunis baik dan komunis jahat.. muakakaka....

Dengar ceritanya malam ni Najib nak buat pengumuman, sok sek sok sek mengatakan ISA akan di mansuhkan... hahaha.. kot yeaaa.. Najib nak mansuhkan ISA.. Buuuussssiiittttt.... wa cakap luuu... itulah senjata terakhir rejim umPORno untuk mendajalkan musuh politik diorang... hahaha... so dalam isu ini bab ISA tak relevan langsung....

Kot Najib umumkan malam ini, yang dia nak letak jawatan sebagai PM... itu relevan buat semua rakyat... kah...kah...kah..., on the spot gua akan minta Kapten Pilot patah balik ke Malaysia... bagi meraikan berita gembira tuuuu... wuuuhaaaaaa....

Terbaca pulak kisah Mejar General yang dalam Kagat dulu... pergghhhh... apasal mamat tu yang cukup ilmu agama di dada dok tak duduk nak bersumpah pelbagai... muakakakaka..... mengelabah macam chimpanzee minum Malta pulak dah... relax aarrr... broooo.... tak payah nak bersumpah seranah broo.. pasal rumah lu yang macam rumah Toyol Selangor tuuu... hahahaha...

Ok... lah gang... jumpa lagi minggu depan... adios..., dengan lafaz bismillah... jom kita laungkan... 7 kali perkataan Naungan bagi mengantikan perkataan Merdeka. Sebabnya negara kita tak pernah di jajah.. so apa kejadahnya nak melalak perkataan Merdeka... kan..??? Merdeka daripada apa...???

Yang ianya seperti yang diberitahu oleh Profesor Anak Kling, kita hanya di naungi oleh British... maka wajiblah kita melalak seperti mana di bawah ini...


Naungan...!!! Naungan...!!! Naungan...!!! Naungan...!!! Naungan...!!! Naungan...!!! Naungan...!!! oleh British....

Selepas melalak tu... letupan bunga api berdentum dentam... lepas tu ada konsert... bla..bla..bla... salah satu artisnya.. kumpulan Search dengan lagunya... jom layannnnnzzzz....


Di tujukan khas buat rakyat Malaysia..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP