IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Betina Ni... hahaha... Tak Stim Langsung Laaaa...!!!!

>> Wednesday, November 16, 2011

Merata blog bercerita pasal sorang artis betina..., mulanya gua malas nak ambik pot pasal selama ni telah gua katakan kebanyakkan artis adalah bahan api neraka jer.... hahahaha... kecuali diorang taubat nasuha sebelum mampus laaaa... kot tengah berseronok dengan glamouressss... tiba2 mampus... sendiri mau ingat laaaa... wakakakaaaa....



Sejak dari tahun 1959 lagi... P. Ramlee dah buat cerita bezanya Perempuan dengan Betina... hahaha... apa madah Tun Nila Utama...??? Lu orang layan di minit 2.55, atau kat sidebar gua pun dah lama tertera madah tersebut... cuma pompuan2 kat luar sana yang tersinggah di blog kurang ajaq nih terperasan atau tidak... hahaha... adakah diorang sedar atau tidak samada selama ini diorang dalam kategori mana... pompuan atau betina kahhhhh...???? Sendiri mau ingat laaaa.... muakakaka....

Ayat dalam twitter dia jer.. dah melambangkan betapa angkuh dan bongkaknya betina nih... apakah keraaaa...jaan Malaysia ingin membenarkan budaya biadap ini menular sehingga tak boleh dibendung lagi... atau bagaimana....????

Lagi satu dengan keluarkan kenyataan macam tu... betina nih perasaaaaaannn... kononnya macam body dan tetek dia tu mengancam sangat laaaaa.... hahaha... mungkin Azazil stim terpacak sambil gelak2 tengok betina nih... hahahaha....

So... betina yang seperti ini usah di layan... dah jelas ternyata kekufurannya, nak kata kapiaq mungkin dah terlebih dari kapiaq... hahahaha... namanya saja menjelaskan ada kemelayuan tapi agamanya belum tentu Islam... hahaha... sebab manusia yang mengaku beragama Islam tak akan berkelakuan seperti ini.

Di manakah umno, perkasa dan mana2 NGO's yang perjuangkan Islam... kenapa diorang tak nak berHIMPUN depan rumah Anak Yatim membantah/mendesak supaya betina sekoq nih di gam dari arena lakonan/nyanyian... buat selamanya... tak MURTAD kah... betina seperti ini...

Tapi gua konfiden gileeerrrr.... sebab yang di maksudkan oleh betina biadap nih yang syok tengok dia sambil pegang biebird adalah Anak Yatim yang jaga artis Malaysia.... kah..kah...kah..... kompom takda tindakan terhadap betina nih....

Itu baru dapat bayaran ASD3500... dah sanggup macam tuuuu... kalau ASD 10 ribu.... all night longggg... wa cakap luuuuu.... sebab betina macam tuuuu... sanggup buat apa saja asal masyuuuuuuuukkkkkk....!!!! Apa yang masyuuukkkk... hahahaha.... kiri kanan depan belakang masyuuuukkkkk....

Maaf... kerana gua sengaja tak letakkan gambar betina tu kat sini... pertama tak mau lu orang bersubahat dengan dosa... keduanya bikin jahanam laptop gua jer.... ketiganya... biebird gua pun tak stim langsung dengan betina macam nih....

Body nenek gua lagi cun dari betina nih...... nampak sangat betina nih teramat jahil sebagai melayu yang mengaku Islam dengan mengeluarkan kenyataan yang berunsur menampakkan kebodohan diri sendiri.... tapi bagi dia itu adalah satu kebanggaan yang tak terhingga...  wakakakakaaaaaa.....

Walau apa pun... suatu hari nanti betina nih akan dapat cash punya balasan dari Allah SWT... tungguuuuu....!!!! Buatnya koma setahun... lepas tu sedar2 nak bertudung pulak dahhhhh... hahaha... kalau sedar laaaa... kalau tak sedar... terus koma macam Ariel Sharon... amacam...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP