IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jilat Ludah...???? Buuussssiiittt.....!!!!

>> Wednesday, September 21, 2011


Muaaaakakakakakaka..... wakakaka...wakakaka... wakakaka.... hahahaha..... buuuussssiiittttttt..... wa cakap luuuuu..... hahahaha......!!!!

Perghhhhh.... gelinya hati gua tak terkira.... mana taknya... hari khamis lepas sambil menunggu waktu penerbangan gua buat last update/entry baca di sini.
Minah tu komen;
"tulah orang cakap, bila nak menulis guna akal. sekarang nak cakap apa? dah sah2 najib announce nak mansuhkan ISA. dah ludah kan, jilat lah balik."
Boleh gua sambung ketawa lagi kepada semua pencacai2 umporno yang bangang lagi bodoh bertingkat2 nih... muakakakaka... wakakaka.... wakakaka... waka..waka...., sekarang nih sapa yang nak jilat balik ludah tuuuuu....

Apa laaaaa...... dah bertahun hidup dalam Malaysia nih, masih buta hati dan akal untuk melihat kemunafikan pemimpin2 umporno.... hahahaha.... terutama sekali si Bapak Munafik Najib Razak tuuuuu...

Mansuhkan ISA kononnnnnn....!!!! hahaha.... macam haramjadah wa cakap luuuuu....

Apa yang si lembu Nazri nih cakap...??? hahahaha.... undeng-undeng ISA tukar nama jer.... tahanan tanpa bicara akan tetap diteruskan.... hahahaha....

Samalah dengan puak2 umporno punya doktrin.... minum arak tak haram... makan babi haram.... pasal tu puak2 umporno punya perangai macam sial haramjadah.... termasuklah pemimpin2nya dan anak beranak diorang.... kah...kah...kah.....

Lagi mau sokong kaaaaaa...... ????

Kepada pencacai betina yang komen suruh gua jilat ludah tuuuuu.... weeeiiiii... lu tolong sampaikan salam gua kat Najib macam gambar kat bawah nih...

Khas buat Najib... hahahaha.... Busssiiiiitttttt...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP