IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kod "71" - Kebangangan Penchachai Terserlah... hahaha..

>> Saturday, August 06, 2011

Dalam entry di sini, ada puak2 penchachai umPORno mencabar kononnya apa ke halnya pulak dengan pemimpin2 pembangkang yang MyKad depa guna kod "71"..., gua pulak malas nak search benda2 yang takda pekdahnya ni..., lagipun perkara tu adalah cabaran dari puak2 bangang... so mampuih pi kat depa laaaa... gua kopipes hasil rembatan dari blog Aduka Tak Teruna, yang mana si Aduka pulak rembat dari blog Cenangau Daun Kari... hahaha... belasah jelah... buat tatapan pemuja tegar umPORno..., semoga tuhan beri puak2 ni petunjuk dan mengenali apa itu parti yang bernama umPORno laknatullah...


Puak-puak pandy kutty ntah dari sumber mana depa dapat aku pun taktau, depa kata Pakatan Rakyat kata semua yang ada kod '71' pada MyKad sebagai pendatang asing, pemastautin tetap, pengundi hantu dan yang sewaktu dengannya.

Dari situ depa dakwa ada ramai termasuk 3 pemimpin PKR; Azmin, Saifuddin dan Zuraidah sebagai pendatang asing dan pengundi hantu pasai ada kod '71' pada nombor MyKad depa.

Tah mana depa dapat maklumat mengarut pasai kod '71' tu aku taktau. Sebenarnya kod '71' tu menunjukkan seseorang tu lahir di luar negara. Mungkin ramai yang salah faham sebab dalam laman web JPN sendiri ada dipaparkan banyak 'kod negeri' dan 'kod negara' tapi takdak pulak cerita apa maksud kod '71' ni.

Apa pun, aku yakin 3 pemimpin PKR tu bukan asalnya pendatang asing tapi yang sebenarnya adalah anak kepada warganegara Malaysia tapi depa dilahirkan di luar negara. Memang kalau ikut undang-undang anak kepada warganegara Malaysia tetapi lahir di luar negara berhak jadi warganegara secara automatik dan didaftarkan sebagai warganegara.

Kerja buat blogger pandy kutty Umno BN tu sebenarnya menunjukkan keBANGANGan depa dalam isu 'Mismah Gate' ni. Tapi nak kata apa, kut mana pun depa kena spin isu ni pasai memang depa dibayar untuk buat kerja-kerja spin ni, tak kira la kalau nampak BANGANG pun, yang penting payment masyuk.
Kepastiannya... apa yang gua tau semua kebobrokan JPN dan SPR adalah perkara/isu lama sejak zaman Mahatet dan Megat Joned... terutamanya di Sabah, sekarang ni bertambah kronik lagi apabila Putrajaya hendak dipertahankan walau dengan apa cara sekalipun..., apatah lagi di Selangor sebagai lubuk kewangan...negara... sampai 200 ribu PATI telah didaftarkan....

Gila wal babi lah... puak2 jahanam nih menjual negara pada warga asing... hahaha.... lagi mau sokong umno kaaaa..... lu pikiaq la sendiri...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP