IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lagi Hantu Rosmah Mansor...!!!!

>> Thursday, August 04, 2011

Wooooiiitttt... Anjing-Anjing umporno/barisan nasional..., ni ada lagi masalah "Kesilapan Teknikal" lu orang, amacam... boleh kasi kowtim tak...????

Senarai Pengundi Warga Asing..... waaaccchhhhaaaaaaaa..... 1Malaysia kena tipu dengan SPR dan JPN... kepalanya umporno sialan... nak menang Pilihanraya Umum 13 punya pasal.... gadai negara pun sanggup... muakakakakaaaaa....

1 - 530824715008 : 8163324
NASEEM AKHTAR A/P ABDUL SALAM 21 1953 P ISLAM PAKISTANI

2 - 671219715084 : A0948282
MEHRUNISSA BANO 53 1967 P T. UGAMA PAKISTANI

3 - 380424715016 : 8084708
SOESSJE SCWANNE JETTY SILVANA GROENEVELD 637 1938 P T.UGAMA INDONESIAN

4 - 700404715027 : 8442077
BENNET APRIANTO 16 1970 L ISLAM INDONESIAN

5 - 650503715054 : 8316871
SOEZYANA KRISTYAWATI 16 1965 P T.UGAMA INDONESIAN

6 - 670308715014 : 8310708
SOEZYANI DWI RISNAWATI BINTI DRS SOEGIARTO 16 1967 P ISLAM INDONESIAN

7 - 501124715020 : 8008039
RUFIAH BINTI ABD RASHID 1950 P ISLAM INDONESIAN

8 - 561210715515 : 8333657
KAMSI BIN SUWITO 1956 L ISLAM INDONESIAN

9 - 380513715261 : 2176486
ABDULLAH BIN SAFAR 1938 L ISLAM INDONESIAN

10 - 201231616955 : 3853059
SIHAK BIN RANGGON 1920 L ISLAM INDONESIAN

11 - 461014715173 : 7986435
IRUMAN BIN MARJOHAN 1946 L T.UGAMA INDONESIAN

Warganegara Malaysia sedang beratur nak mengundi... muakakakakaaaa...

Fulllaaamaaakkk...... pakistani jual karpet pun boleh mengundi... gua ingatkan pakistani nih masuk malaysia jual karpet dan merendek dengan sofea jane dalam pilem isteri, jalang dan dot..dot..dot... hahahaha...

Wallaaaweeiii.... mamat dan minah Indon yang kerja dengan cina jual babi kat chowkit pun boleh mengundi.... haram... haram.... memang haramjadah punya JPN dan SPR nih... muakakaaaaaa....

Bagero.... goblok... brengsek... punya penipuan....!!!!

12 IkutSukaLu...::

Na'im Nikmat Thursday, August 04, 2011 10:20:00 PM  

Salam Bro Isa,
Jijiknyer aku dengan UMNGOK ni.....

OMAQ,  Thursday, August 04, 2011 10:43:00 PM  

mampoih dahhhh....taktau nak cakap apa dah....

LETIH laaaa... ngan puak umPORno nih...

HARAM JADAH BETOI......

abs Thursday, August 04, 2011 11:23:00 PM  

Ni cara umPORno GILA BABI nak berkuasa sampai kiamat!!!

abs Thursday, August 04, 2011 11:25:00 PM  

Ni cara umPORno GILA BABI nak berkuasa sampai kiamat!!!

Lang Thursday, August 04, 2011 11:25:00 PM  

tak tau nak ckp la bro... masih ada puak2 yg tak caya benda ni happen... wlw pon disabah terdapat ramai filipino mendapat kerakyatan secara xpres... mungkin bila sampai hak sendiri dicabul baru nak menggelabah kot...

Hanz Newman Thursday, August 04, 2011 11:37:00 PM  

They saya they play it by the rule, eh? Reasoning@alasan mesti ada..Biasa la tu. Contoh, sorang minah indon tu dah lama menetap hidup kat M'sia, let's say, lebih 12 tahun lalu dia layak jadi Permanent Resident (merah) & dah hantar borang untuk proses tukar warganegara sini.
Tu betul la. Tapi kita takut ada salahguna atau pemalsuan IC/warganegara HANYA sebab nak daftar 'pengundi import UMNO-BN' untuk menangkan depa. Biometrik mungkin saja alat untuk manipulasi kepercayaan kita. Ni sudah kes berat.. jenayah JUAL KESELAMATAN NEGARA, weh! Mana maruah kita orang M'sia, wahai pemimpin & penyokong UMno? Kes cenggini dah lama berlaku di Sabah & Sarawak if i'm not mistaken. Kat sana, lagi parah. Dah berpuluh tahun dah. At least now, depa susah nak main taktik kotor ni pasal orang kita dah cerdik & prihatin soal kenegaraan.

johor born Friday, August 05, 2011 1:09:00 AM  

kejayaan dan kehebatan barisan nazional boleh menambah penduduk tanpa perlu wanita rakyat malaysia bersusahpayah bersalin. hebat hebat

Anonymous,  Friday, August 05, 2011 6:30:00 AM  

lu masih terawikh kaaa? sikalang sudah masuk ali baru lah!

Anonymous,  Friday, August 05, 2011 9:25:00 AM  

bro. kuar entr yg azmin n beberapa org PR juge ic 71. tlg siasat. adakah btol azmin. coz i check kt spr mmg ade name tu. thanks.

Kasih,  Friday, August 05, 2011 10:04:00 AM  

pas ni kalau nak ngorat,kena minta ic dulu..

jamil,  Friday, August 05, 2011 8:06:00 PM  

tv3 tayang katun lucah siap alih bahasa melayu lagi

Anonymous,  Friday, August 05, 2011 8:09:00 PM  

kartun MAR 7.30 tadi

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP