IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bela Anjing Halal Beb...!!!!

>> Sunday, August 21, 2011

Mula2 sekali kalau lu orang nak teruskan pembacaan di bawah nih, lu orang kena klik di sini dulu. Baru boleh paham seluruh isi ceritanya... hahaha...

Malam tadi anak gua masukkan Anjing yang bernama Sexuan dalam guni untuk dicampakkan ke laut, sesampai jer... kat jetty nak naik perahu untuk ke tengah laut, tiba2 ada sorang minah nih tegur...

"Dik... adik nak buang Anjing tu yeaaa... jangan buang laaaa, bagi jer kat akak... biar akak bela dia elok2 ekkkk...."

So gua pun kenyit mata kat anak gua..., anak gua pun hulurkan guni yang berisi anjing bernama Sexuan tu kat minah cun tuuuu...

Lepas tu anak gua sound..., "ayah.. ayah... muka minah tu kan macam ada iras2 muka gundik boss tv3 suku yang dulu laaaa...."

"iishhh... tak baik cakap macam tu dalam bulan pose nih...." gua sound anak gua, tapi dalam hati gua pun berkata macam betul jerrrr.... rupa minah tuuu... nauzubillahhhh....
Apa kata lu orang pulak....???

Nih gua tempekkan gambar minah tu dengan sexuan... hehehe...

Nak tau lebih lanjut klik sini dan sini

Perghhhh... ini kalau dapat tau kat Mashitah Ibrahim, dia akan kata "ok jer...."

Kalau dapat tau kat Jamil Khir... dia akan kata ini "small matter maaaa.." perkara remeh jer....

Puak2 umporno pulak mesti kata... walllaaaweeiii... "cute-nya sexuan tuuuuu... bulu dia putih coklat aarrrr...."

Pemimpin umporno pulak akan kata "wow... cun-nya tuan anjing tuuuu... anak sapa... bini sapa... atau mak janda mana nih...???.. "

Blogger umPORno pulak akan berkata.., "alaaaa... bulu anjing tu kering maaaa... tak perlu samak, lain laa.. kalau bulu anjing tu basah bla..bla..bla... boleh la nak kecoh2... saja jer... blogger pembangkang nak buat fitnah nih..."

Gua pulak berkata... "hahaha... itu gambar superimpose tuuuu.... kah...kah...kah...."

hahahaha... semuanya di kira halal beb...

Cuma minah ni.. kena waspada dengan Panglima Jihad, Si Lembu Kulim Pejuang Agama Islam, dan Senatak Ezam Pejuang Agama Islam.... sebab kalau diorang tau minah nih bela Sexuan... sudah pasti minah nih akan di tentang habis-habisan.... takda chance mau bela itu Sexuan lagi dah... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP