IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Helllloooooo... Ambiga....!!!!

>> Tuesday, July 19, 2011


Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengadakan pertemuan dengan Pope Benedict XVI di Apostolic Palace, kediaman musim panas pemimpin penganut Katolik itu di Castel Gandolfo di pinggir Rom. Najib, yang membawa bersamanya rombongan terdiri pemimpin pelbagai agama, kemudian mengadakan perbincangan peringkat delegasi dengan Setiausaha Negara bagi Holy See, Cardinal Tarcisio Bertone.

Ada anjing pencacai kata, blog ini blog fitnah... hahaha... so berdasarkan gambar di atas tu... gua nak buat FITNAH apa pulak kat Ulul Amri umPORno nih... eerrrr... gua nak tengok jugak bini Ulul Amri Malaysia nih.. pakai tudung tak masa berjumpa dengan Ularmak Kristian nih.... muakakakaaaaa.....

Sementara gua nak cari idea FITNAH nih... lu orang layan dulu petikan yang gua rembat dari blog member gua nih... hahaha...
entry ini untuk kawan-kawan umnoku yang bodoh macam kuali burger: sibuk korang kata PR ikut Ambiga kafir, Najib jumpa pope kapir minta nasihat tentang permasalahan dunia tu kira camana lak? apsal senyap? - KulupSakah
Heeeelllllooooo..... Ambiga... lu ada nampak gua punya anjing takkkk....., aiyaaarrrkkk... mana itu anjing sudah pigi aaaarrrr.... gua lupa mau kasi ikat sama dia....

5 IkutSukaLu...::

tizzaqyahneelofa,  Tuesday, July 19, 2011 4:19:00 PM  

najib nak kongsi pengalaman dengan dunia..nk kongsi ngn pope yuuuuuuu..tk kuase i...hakhakhak

Patung Qasyira Tuesday, July 19, 2011 4:28:00 PM  

bro...
mne ilang anjing lu?
dh mati kne langgar ke?

johor born Tuesday, July 19, 2011 5:16:00 PM  

tak patut betul lu bro, da bela x rantai betul2, kan da meyusahkan bloger lain dia sibuk menyalak kat tempat lain,

pas ni pope kuarkan apa fatwa agakny ye

Lang Tuesday, July 19, 2011 6:07:00 PM  

bro.. pope tu pon pakai kuning jugak ke?... kuning cair ler...

pope ni lg hebat dr ambiga... pope ni tauke tau... ambiga tu belum tahap taukeh....

ada otak,  Wednesday, July 20, 2011 1:04:00 PM  

bro..
betul ke tu najib..x nampak la..
gua yg rabun ni tengok cam nik aziz je..haa3
lu punya a%*@#g kerja shift la..ikut mood je..ikut islam ada had-hari2..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP