IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Di Manakah Kekasih Ku Ini...???

>> Wednesday, May 04, 2011



Perghhh... lama beb tak layan lagu nih...

Hari nih... jiwa gua kacau bilau pasal teringatkan kekasih gua... sekejap ada sekejap takda, macam biskut pulak dah... gua kenal minah nih sejak 1997 beb... tapi mungkin dia tak kenal gua kot... ngeeee...

Tapi gua betul2 admire gilerrrr... dengan dia beb... hari tu gua angin gak pasal banyak sangat jantan yang angkut dia ke sana kemari... skang nih dah tak dengar khabaq berita lagi... hidup kaaaa... mati kaaaa... wa pu chitau...

Ohhh... kekasih ku... lu sudah menghilang kemana....??? Gua rindu sama lu... lu ada hutang 18 video seks dengan gua nih.... takan lu nak tunggu PRU 13 baru lu nak timbul semula... muakakakaaaaa.....

Ustazah Ummi Hafilda

Inilah kekasih yang gua rindukan kemunculannya.... hahaha.... yang akan timbul pada setiap PRK/PRN... dan kompom akan timbul lagi pada PRU 13...

Lu orang jangan tanya gua kat mana dia punya "Birthmark" mampuih gua tak boleh jawap beb..., gua sanggup bersumpah biasa jer... tak main laaa... sumpah2 laknat hehehe... sambil pegang Quran terbalik untuk menafikan tuduhan lu orang semua beb.... please... please... please... sumpah gua tak tau....

Nota: Terbukti... minah nih dipergunakan pada setiap pilihanraya... takda pilihanraya dia senyap sambil dok mengira duit upah roadshow 1Malaya bersama Osman Jailani... yeaaahhh... Osman Jailani... kah..kah...kah...



Jom layan minit ke 2.40... jeng..jeng...jeng..... Astaghfirullahhhhhhhh......

7 IkutSukaLu...::

MOH KEMBARA Wednesday, May 04, 2011 11:02:00 PM  
This comment has been removed by the author.
Isa Thursday, May 05, 2011 12:35:00 AM  

Moh Kembara;

Ngape di padamkan komen tuuuu....??? hhehehe... speaking turki ekkkk...

Isa Thursday, May 05, 2011 12:35:00 AM  

ijoks2009;

macam ada persamaan jer....

Lang Thursday, May 05, 2011 3:00:00 AM  

ni namanya kekasih bermusim... mcm saudara bermusim jugak la... bila musim durian, sedara ramai mendatang...

yg kekasih kau ni... bila musin PRK, PRN dan PRU akan muncullah dia..

Raden Thursday, May 05, 2011 12:40:00 PM  

gila ahhh simpan berbelas tawun... wat stok sendiri ker??

Anonymous,  Thursday, May 05, 2011 2:53:00 PM  

bro gua rasa ler kan gua tau kat mana "Birthmark"..
gerenti ada kat dade nyer tu ada dua tu bro...
kalau tak caya suruh dier tunjuk kalau berani... hehehe

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP