IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Taib Mahmud Penyangak..???

>> Wednesday, April 06, 2011

OTTAWA (CANADA) / LONDON (UK).

Human rights and environmental campaigners from Malaysia, Canada, the United Kingdom and Switzerland have today protested against corruption in front of property companies associated with the family of Abdul Taib Mahmud ("Taib"), the Chief Minister of the Malaysian state of Sarawak. The protests took place in front of Sakto Corporation in Ottawa and Ridgeford Properties Ltd in central London.

The Canadian and British governments are being asked to freeze the assets of nine Taib-associated companies in Canada and two companies in the UK which are estimated to be worth hundreds of millions of US dollars.


Surprising that the World considers Taib Mahmud as a corrupted criminal but to the BN government he is a 'honourable' Chief Minister..!!!


It must be a case of BIRDS OF THE SAME FEATHER [CORRUPT CRIMINALS] FLOCK TOGETHER.


It is a shame that we.., the Malaysians are quiet about the rampant misuse of power by the BN thieves. Is it an indication that the Malaysians have no guts and expect others to fight our 'battles'... SAD...!!!

p/s: Hari ini penamaan calon Pilihanraya Negeri Sarawak, kepada rakyat Sarawak kalau masih nak simpan penyangak dalam gambar tu... sendiri mau ingatlah.... kah..kah...kah....

Gambar tersebut adalah Protest Anti Taib Mahmud di Ottawa dan London pada 28hb February 2011

4 IkutSukaLu...::

ada otak,  Wednesday, April 06, 2011 10:45:00 AM  

salah 1 punca yg spr x nak bg lbih 50org..elok msa penamaan calon naikkan banner camni bnyak2..jnji bleh buka mata..

MOH KEMBARA Wednesday, April 06, 2011 1:09:00 PM  

Salam Yob ISA, dah lama daaaaahhhh!

tukang kata,  Wednesday, April 06, 2011 2:43:00 PM  

bro bila nak cite pasal orang jatuh bangunan... ari ni katanya ada sorang lagi mengikut jejak langkah beng hock

padiel Sunday, April 10, 2011 9:29:00 AM  

ni je isu hangat budak tu?? bnyak g..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP