IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Berbeza Nilainya Dulu Dan Sekarang..????

>> Thursday, March 03, 2011


Cuba lu orang tengok dalam mangkuk putih masing2...

1) Orang Bujang
2) Yang telah berumahtangga belum ada anak
3) Yang sudah berumahtangga anak ramai

Awal pagi keluar rumah pecah duit RM50.00.... sampai rumah petang atau malam hari... berapa balance yang tinggal...????

RM50.00 pada hari ini apa nilainya...???

Cuba cerita sikit kat Kak Mah...????

4 IkutSukaLu...::

pue,  Thursday, March 03, 2011 6:55:00 PM  

ada la tinggal rm30 or rm20 lg...

mahaza Thursday, March 03, 2011 11:23:00 PM  

aku tetap RM50 sebab takleh nak keluar jauh.... kesian kan aku?

mr edz Friday, March 04, 2011 9:17:00 AM  

kira banyak la 50 tu.. selalu ada kat dalam poket tak lebih 20.. aku yg ada 2 anak

Anonymous,  Friday, March 04, 2011 3:49:00 PM  

aku ari2 laki bini jer blanja abes 50 sehari,xtau dah nak adjust mcmane..minyak sehari dah 20,bini aku mkn minum 10,aku plak 10,tol lagi,+lain2 hal(blk umah singgah bli kueh,grg pisang bagai,xkira lagi anak nak itu ini kat kedai...tu namanyer inflasi dah kaw2..xde nilai dah 50 arini..blk keje penat,stres keje lagi,ari2 pikir cari duit..tu baru citer blanja harian,kalu bulanan,lu org pikir sendiri la dok kat bandor ni..jwpn aku xde baki pada N3 ni.kecuali kalo ade org blanje,opis wat mkn2 ker..hahaha,nasib bil ayor aku free xpyh byr,time kasih kat Selangor..

Rusa masuk Pekan.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP