IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pergghh... Najib Razak Makan Nasi Kangkang Rosmah Mansor... Ganassss...!!!!

>> Friday, January 14, 2011



WOW! Ini berita yang paling suka saya baca. Ketika di Dubai, rosmah menginap di hotel yang antara termahal sekali di dunia.. iaitu hotel Atlantis..

WOW! Untuk cas bilik bagi tempoh semalam ialah rm100k. WOW.. ini betul2 WOW.. WOW.. WOW.. berapa kali WOW daaa.. kah kah kah..

Saya nak pesan sket kepada penyokong pembangkang dan ahli2 politik pembangkang. Korang jangan jeles.... Rosmah memang ada hak sepenuhnya untuk merosmahmansurkan wang rakyat sebab dia perdana menteri malaysia maaa.. dia pergi sana buat kerja woorrr..

Baziran nasional berhak ke atas semua wang rakyat sebab mereka kerajaan. Manakala korang ialah rakyat miskin hina dasar lowclass.. pencacai murahan yang no standard at all. Heh

So, kalau mereka nak merosmahmansurkan duit korang, korang ada apa kesah? Jangan jeles lah enh..

kah kah kah.. kah kah kah kah.. kah kah kah kah kah..

Jadilah kuli batak BN untuk se-umur hidup..

Rakyat disuruh jimat cermat. Rakyat disuruh kurangkan perbelanjaan yang tidak perlu. Rakyat disuruh belajar menabung. Rakyat disuruh membuat bajet perbelanjaan.

Kah... kah... kah...

Ini kah dia konsep jimat cermat rosmah?
Ini kah dia konsep kurangkan perbelanjaan rosmah?
Ini kah dia konsep menabung rosmah?
Ini kah dia bajet peribadi rosmah?

Kah... kah... kah... Saya benar2 tertampan..

kah... kah... kah... Satuuuuuuuuuu rosmah... errkk... silap satuuuu malaysia..!

Kroni di utamakan... rakyat dibahlolkan.. kah... kah... kah...

Sumber - Ameno World : Gila babi punya mahal daaaaa...

KUALA LUMPUR: Datin Seri Rosmah Mansor, isteri kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak terbukti memiliki pejabat di Jabatan Perdana Menteri, atas nama Bahagian Wanita Pertama Malaysia atau First Lady of Malaysia Division.

Hal ini disahkan sendiri seorang pegawai yang bertugas di bahagian berkenaan ketika dihubungi KeadilanDaily.com, hari ini.

Pegawai wanita itu juga mengesahkan pejabat berkenaan bertujuan menjaga urusan Rosmah selaku isteri Perdana Menteri yang menganggap dirinya sebagai First Lady dan premis itu tiada kena mengena dengan Permaisuri Agong. - Sumber Edyesdotcom

p/s: Ha..ha..ha.... demi Rosmah Mansor negara bakal muflis... betina katek sekor nih dah jadi second Imelda Marcos... menghabiskan duit rakyat untuk kepentingan diri.

Najib Razak pulak... dah kena Nasi Kangkang Rosmah Mansor.... hahahaha....

11 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Friday, January 14, 2011 8:10:00 PM  

- Gertakan Jiwa Tempur -

100k habis dalam satu malam...
Rakyat skang nak dapat 50k setahun pun susah. Dia buang semua tu dalam satu malam....

High taste ko big mama.
Harap janganlah didedahkan jumlah wang yg dibelanjakan untuk "Keperluan" big mama yg lain, seperti shopping. Ada yang mati terkejut nanti.

LOBAI KAMPUNG,  Friday, January 14, 2011 9:58:00 PM  

NAK BUAT MACAMANA?

KO RANG JUGAK YG UNDI UMNO/BN/NAJIB..KAN DAH MEMANG UMNO/BN/NAJIB DAH!!

HABIS TUH, TANGGUNG LAH !!! NASIB TAK BAIK, BERAK DIA PUN KITA(RAKYAT) YANG CUCI KAN!!!

Edyes Friday, January 14, 2011 10:31:00 PM  

lu memang terbaik la bro... kalau 10 orang macam lu, gua rasa tak berani orang guna duit rakyat sewenang-wenang...

Anonymous,  Saturday, January 15, 2011 1:21:00 AM  

Nak tau resipi Nasi Kangkang tanya RM.

Anonymous,  Saturday, January 15, 2011 2:00:00 AM  

RM Rosmah Mansur bantai duit utk syur 1malaysia dialah punya,bodo tapi bijak sebab yg bahlol adalah pengundi2 rakyat yg disengsara disebab kenaikan harga barang,rosmah jual negara pun ok..buat rakyat yg ketagih nak undi umnogok pru13 nanti silalah berhubong dgn pak aziz spr,agar kemenangan nanti dpt dimenafaatkan oleh rakyat 1malaysia utk hidup penuh DALAM KESENSARAAN 2011....

Anonymous,  Saturday, January 15, 2011 4:52:00 AM  

Mana geng bangang pundek amnongok nih...bagi le komen...tuiii. ini mcm pnya sial lu org nk pertahan lg kerr..

Anonymous,  Saturday, January 15, 2011 10:35:00 AM  

Terang lagi nyata, tapi ramai lagi YANG BANGANG, BODOH, BAHLUL DAN TOLOL nak menyokong umNGOK nie.

-wakleman

Raden Sunday, January 16, 2011 2:28:00 PM  

aku ngah tunggu pencacai kuar respon

"syukurlah ngan apa yg ada"

"syukur la kita dpt hidup kat m'sia yg aman"

hahahahahahaha

taklehjadinie,  Sunday, January 16, 2011 2:54:00 PM  

satu lagi bukti kebodohan orang Melayu..
sebelumjadi PM lagi pembangkang dah kasi surat kat agong tp geng2 ngok nak sangat dia jd PM.geng2 ngok semuanya Melayu,mcm2 geng2 ngok dijadikn Melayu..
HAH< HAH < HAH padan muka semua, duit cukai kita dia pelesap untuk penyedap dia..tengok la semua ahli rombongan, tolong bawak beg shooping dia la nanti..
rakyat jadi buta PERUT...

Abu Widad al-Kilantani Wednesday, January 19, 2011 2:19:00 PM  

itula yg dok p undi ummoapco wat ape??? x ke menderita skrg ni...

Allah dh bg peringatan bukan..
takut la fitnah yg bukan hanya menimpa org zalim di kalangan kamu sahaja..

tengok disebabkan mereka yg undi BN/UMNOAPCO kita semua rakyat menderita..

mungkin sbb yg undi BN ni x baca quran.. @ mungkin baca x phm.. @ mungkin phm tp sbb kerana kepentingan..amik mana yg berkenan tinggal mana yg x berkenan..jd mcm ahli kitab la nt..berimana sgn sebhagian ayat n tidak pd yg lain..

hancur umno

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP