IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jangan Salahkan Polis... hahahaha... Lawak Iftar..!!!!

>> Tuesday, July 30, 2013

Gua berusaha dalam sepanjang Ramadhan ini untuk tidak memaki hamun makhluk2 bodoh dari kalangan Menteri2 BN beb...., tapi apakan daya... disebabkan tak boleh nak tahan gelak guling2 dengan statement dan ayat gampang dari mulut menteri2 bn nih... gua belasah tetap belasah....

Dalam Sinar harian, si Zahid Komidi mengatakan;
"Sebagai contoh, di New York, Amerika Syarikat, seorang polis berkhidmat untuk 35 penduduk berbanding seorang polis di Malaysia berkhidmat untuk 700 penduduk untuk sesuatu kawasan," katanya.


Apa justifikasi yang di gunapakai oleh si komedian KDN tu membandingkan Amerika dengan Malaysia...????

Ooooo... baru gua paham, Menteri Komedi tu cuba menyampaikan pada rakyat bahawa penduduk Malaysia lebih ramai daripada penduduk Amerika jadi amatlah sukar untuk membendung jenayah, tambahan pulak dengan masalah kekurangan Anggota Polis.... hahahaha... bijak sungguh kepala hotak menteri ni eekkkk...

Yeaaalaaahhhh.... yeeaaalllaaahhhh... dalam segala hal sekalipun polis tetap tak salah... menteri2 bn pun tak salah... keraaaaa...jaan bn pun tetap tak bersalah... yang menjadi bahan kesalahan atas peningkatan jenayah sekarang ini adalah bekas2 banduan Simpang Renggam... hahahaha...

Itulah kenyataan dari mulut longkang Zahid Komidi...., so... sebagai rakyat Malaysia yang cerdik pandai2 lah kita menilaikannya... hehehehe...

Gua yakin kita semua tidak dilahirkan untuk berjangkit dengan penyakit Bodoh kaaaannnnn...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP