IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Zul Takut Hindu Tanding Shah Alam... Lunyaiiiii....!!!!

>> Tuesday, April 16, 2013

KUALA LUMPUR, 16 April — Barisan Nasional (BN) hari ini menyenaraikan hampir 80 peratus calon muka baru di negeri Selangor, lebih mengejutkan apabila bekas Ahli Parlimen (MP) PKR Zulkifli Nordin diumumkan sebagai calon di kerusi parlimen Shah Alam. - sumber TMI

Perghhhhh.... Zul takut Hindu bertanding Parlimen Shah Alam.... muakakakakaaaaaa......!!!!

Jadi lauk la luuuuu..... hahahahaha...., apalah modal dia kat Shah Alam ni woooiiii.... gua konfiden warga Shah Alam akan kasi lunyai cow... cow... barua sekoq nih....!!!!

Sembang banyak tak mau.... jom kasi hancur ini katak...!!!!

Tahniah kepada Najib Razak kerana meletakkan calon BN yang boleh menang di Shah Alam.... terima kasih Najib Razak.... terima kasih Rosmah Mansor.... Zul Takut Hindu adalah pilihan yang tepat di Shah Alam.

Yeeeaaaaahhhhaaaaaaa.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP