IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Zul Noordin... Nama Sebenar Ke...????

>> Sunday, April 28, 2013

Dari minggu lepas gua tertunggu2 la jugak ceramah2 kempen dari calon barisan najis Parlimen Shah Alam beb..., apabila terbaca kat blog member C++... rupanya malaun haramjadah tu tak berani buat ceramah beb... hahahaha... mungkin sudah tau akan banyak kerusi daripada penyokong... kah.. kah.. kah...!!!!

Tak pun dia takut semasa tengah baik dok bagi ceramah... tiba2 Puan Ainon datang depan pentas mintak hutang.... naya... naya... mana mau lari wooooiii....!!!! Takpaaaa.... mampuih pi kat katak kulim tuuuu.... hahaha...!!!!

Jom tukaq topik lain pulak...

Jika lu orang merayau dalam kawasan Parlimen Shah Alam pasti lu orang akan ternampak poster malaun haramjadah bernama Zul Noordin si katak munafik lawyer kaki kelentong 1Malaysia... muakakakakaaaa...!!!!

Menurut Unit Tatacara dan Undang-undang telah menyediakan "Peraturan Umum Berkempen" calon pilihanraya dan mana-mana pihak yang didapati melanggar peraturan yang telah ditetapkan akan dikenakan tindakan. Dalam perenggan..;

1.17.7 Kempen yang menggunakan sebarang poster atau page hendaklah dimiliki atau dibuat atas nama sebenar bukan nama samaran atau tanpa nama (anonymous).
Melalui poster yang banyak bertampal dan menyemak mata warga Shah Alam sekarang ini... cuba lu orang perhatikan adakah ianya mematuhi peraturan umum berkempen..????

Sudah pastilah ianya telah melanggar peraturan undang2 umum berkempen kaaaannn.... so... tak gheti2 lagi ke...???? Pergilah buat laporan kat balai bomba beb.....!!!!

Yang tak bessshhhhnya... dalam peraturan tersebut hanya menyebut akan di ambil tindakan undeng2.... tindakan apa semua orang tak tau.... hahahaha... padahal SPR itu sendiri Anjing umno laknatullah... undang2 kepala bapak SPR laaaa... jawapannya...

Sebab tu gua suruh buat laporan kat Balai Bomba beb... kah... kah... kah.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP