IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Reject Calon Bebas aka Katak...!!!!

>> Saturday, April 20, 2013

Dah dua hari gua tak boleh update blog.... akaun kena block, boleh akses gmail tapi tak boleh akses blogger.com (Blogger Dashboard)..., gua dah hantar pertanyaan masalah (report) ke Blogger.com tapi takda jawapan lagi...

Setelah cuba dan cuba dan cuba... banyak kali.... hingga bawa berjumpa tok pawang tok bomoh pelbagai... diorang kata gua punya laptop, line connections, programs settings dan pelbagai semuanya OK.... tip top, siap reformat lagiiiii..... pun tak boleh jugak... pagi tadi sesudah subuh cuba try lagi... pun tak bleh jugak...

Cilok laptop pramugari.... pun sama gak.... masih tak boleh akses... tup... tup... tengahari nih cuba try lagi... boleh la pulak... gua pun tak tau apa masalahnya.... cilakessssss.... betui laaaa...., so... untuk melepaskan dendam kesumat gua selama dua hari... posting kali ini gua nak kutuk Katak Pasir Mas dan hasut lu orang semua supaya jangan beri undi pada Calon2 Bebas... hahahahaha.... 

Dah macam ROS la pulak... tak boleh.. tak boleh... tiba2 pagi nih boleh la pulak...., magik betul apabila hidup dalam alam barisan nasional/umno laknatullah nih....

“Saya tetap akan bertanding atas tiket Bebas walaupun menggunakan simbol katak puru pada pilihan raya kali ini,” katanya.
 

Akhirnya Brahim Ali Katak Tua nih mengaku jugak dianya adalah spesies Katak....!!!!
Itulah ungkapan daripada tuan punya badan dalam gambar tu... muakakakakakaaaaa....!!!!

Apabila diperhatikan sekali ini punyalah ramai calon2 Bebas yang bertanding, persoalannya.... diorang semua tu  bertanding bermotifkan atau dengan nawaitu (niat) apa....????

Adakah calon2 Bebas ini bertanding kerana rakyat atau kerana nak berkuasa dan nama atau nakkan gelaran sebagai ADUN dan mendapat pencen/elaun seumur hidup... ????

Yang paling tak bleh blah jika mereka2 itu bertanding atas kapasiti parti bebas, sebaliknya mereka adalah pro-umno/bn laknatullah, spesies2 calon Bebas ini bukannya boleh dipercayai..., ini spesies talam dua tiga puloh muka nih...., dah laaa.... tak berparti.... takda pendirian pulak tuuuu...!!!

Kepada rakyat yang layak mengundi... tak perlulah membazirkan tenaga lu orang beratur panjang untuk memangkah undi calon2 Bebas nih... buang masa buang karen jer....!!!!

Apa yang pasti.... SPR kaut untung gilababi hari nih.... hahahahaha....!!!!
Apa yang pasti... Calon2 Bebas ini akan jadi jutawan kaya raya jika bn kalah nanti....!!!!

Kesimpulannya.... jangan beri undi lu orang kepada calon2 Bebas aka Katak seluruh Malaysia nanti...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP