IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Poyoooooo....!!!!

>> Friday, April 05, 2013● Seorang lelaki bertanya kepada Sheikh: wahai sheikh.. aku telah lama berkahwin dan mempunyai anak2, tapi semenjak beberapa tahun ini.. aku merasakan aku tidak... lagi tertarik kepada isteriku..

● Sheikh mula bertanya : adakah isterimu telah gemuk ??

● lelaki menjawab : ya... dia bertambah gemuk dan rambutnya kembang macam sarang sarang tebuan

● Sheikh bertanya lagi : adakah dia terlibat dalam kemalangan yang menyebabkan dia cacat...??

● Lelaki menjawab : tidak... cuma dia menambahkan kecacatan aku dipandangan mata rakyat..

● Maka Sheikh bertanya lagi : adakah kamu mempunyai kesukaran menundukkan pandangan mu kepada wanita2 yang berjalan di hadapanmu...?? Adakah kamu meminati Jiana Jane atau Antutuya...??

● Lelaki menjawab jujur : ya.... bagaimana Sheikh tahu perkara tersebut...???


● Sheikh menjawap : Aku kan Sheikh... sudah tentulah aku tahu spy aku merata-rata... hahaha...!!!


Sheikh berpesan : bila kamu terlibat dengan perkara HARAM dan najis mughalazah pun kamu tidak tahu.... suka kepada yang haram... tidur makan dan bernafas kepada perkara yang haram... maka yang HALAL akan MENJADI JIJIK bagimu... semuanya akan menjadi HARAMJADAH dalam hidupmu.....!!!!

*** Sesiapa nak jumpa dengan Najib Razak dan bekas2 Menteri... datang ke Shangri-La Hotel pada 12pm pada 7hb Mac 2013.... gua ada disana duduk sebelah kak mah... jumpa di sana... disana.. di sana.... hahahaha...!!!!***

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP