IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jahanam.. Jika BN Masih Memerintah..!!!!

>> Wednesday, April 10, 2013Gua sekarang nih di Kedah atas urusan perniagaan. Esok nak pi pekena pulut durian di Perlis dan lansung masuk Thailand, selesai urusan besit ke Penang untuk 2-3 hari... pramugari dan anak2 sampai pada hari Sabtu kemudian rehat2 bersama keluarga di Feringhi pekena Char Kwey Teow, sedap woooo... char kwey teow Park Royal cuba la try rasa... gua sorang jer... 3 pinggan beb...

So... sehingga Isnin depan kuranglah nak bertenet2 nih... aman damai abadi puak2 umno laknatullah dari maki hamun gua... muakakakakaaaaa....!!!!

Cadangnya nak posting juga perihal tarikh mengundi yang jatuh pada hari Ahad... tapi masa tak mengizinkan sangat, malahan member kita Blogger CipanTT terlebih dahulu dah ulas... layan jelah kat blog beliau.

Ok... tarikh mengundi semua orang dah tau.... jadi berhati-hatilah dengan pilihan masing2, jangan sokong dan undi penyamun, perasuah, penyeleweng harta negara dan rakyat, kaki raba pompuan, kaki betina, pencuri pasir, pencuri balak, kaki arak, kaki kelepet duit projek kerajaan, kelepet jualan tanah, taik komisen, pengadai negara, pengkhianat negara, bekas2 yang menteri bodoh, kaki rogol, kaki auta, penghina agama, pelakon filem lucah, yang pelihara pompuan simpanan, calon2 mamak mandeliar, kaki ciplak dan banyak lagiiiii.... hahahahaha...!!!!

Jahanam negara jahanam generasi kita nanti..... Jahanam wa cakap luuuuu......!!!!

Adiosssss.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP