IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Nombor Siapa... 0105298566..???

>> Saturday, April 13, 2013


Dari Thailand... masuk Perlis singgah untuk bermalam di Kuala Muda sambil ziarah Pak2 dan Mak2 menakan, sementara nak menunggu esok untuk jemput pramugari dan anak2 di Airport Bayan Lepas.

Petang tadi... keluar melepak kat warung (port tepi pantai merdeka) dengan member2 kampung, dalam dok bercerita pasal video terbaru... sorang member keluarkan cellphone dia dan tunjukkan mesej kat atas tu....., bila kami pakat ramai2 keluarkan cellphone masing2... cuba try call... haram tak berjawap.... pundek mana punya kerja laaaaa....!!!! Bodoh piang.....

Weiiii.... kepada tuan punya nombor tepon yang tertera kat atas tu... tak kira siapa luuuu.... jangan main kotoq laaaaa...., hasil perbincangan kami tadi berpendapatan bahawa mesej tersebut disengajakan tembakan secara rambang. So... ianya tak melibatkan parti kuat seks la kononnya....!!!!

Kononnya itu bukan kerja diorang.... gua atau kami tak menuduh sebab takda bukti, cuma syak wasangka tu kuat kerana... kalau tersalah hantar (silap nombor) sudah tentu masa kami call ada jawapan... dan mungkin ownernya akan kata "Maaf... tersalah hantar"... betul tak...????

hahahaha... lu orang bikin apa sekalipun... tetap tak menjadi beb... sebab perancangan niat jahat lu orang maaaaaaannnnnyyyyyiiiiaaakkkkkkkk.... kotor... macam sial punya kerja... !!!!

Gua tak tuduh sesiapa aarrrrr.... muakakakakaaaaa....!!!!

(lu orang cuba la call nombor tuuuu... mana tau kot2 awek cun (puteri namanya)... hahahaha...!!!!)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP