IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Munafik atau Fasik atau Kapiaq...???? Tolong Jawap...????

>> Friday, April 05, 2013

"Bagi engkau agama engkau dan aku agamaku. aku tak akan sembah apa yg engkau sembah dan engkau tak akan sembah apa yg aku sembah". - Surah Al-Kafirun.

Surat Jemputan Doa Selamat.

Dear friends,
You are cordially invited to a multifaith doa selamat on Sunday Sept 9 2007 at 7pm at Blog House, 66, Lorong Setiabistari 2, Bukit Damansara, KL
Programme:
7pm Arrival of guests
7.15pm Maghrib prayers led by Imam Feisal Abdul Rauf
7.30pm Prayers by each faith to be led by:


Archbishop Murphy Packiam, Christian Federation of Malaysia


Swami Samyam Ananda, Divine Life Society (Hindu prayers)
Mr BS Tan, Federation of Taoist Associations of Malaysia
Buddhist community (TBC)
Sikh community (TBC)
Baha'i community (TBC)
Imam Feisal will end with a doa.
8.00pm Dinner
(Times are approximate)

Please do join us if you can. The gathering is to do a thanksgiving to God Almighty for my father's successful operation and continued recovery. It is also an opportunity for us to thank all well-wishers for the kind prayers and support that they have extended to me and my family.
 
Bapaknya dulu menghina Nabi dan Islam.
Anak jantannya Pengarah/Pemegang Saham terbesar syarikat arak San Miguel Filiphines.
Anak pompuan pulak mencampur adukkan agama.

Mana perginya Majlis Fatwa, Mufti Harusani, Ustaz2 umno yang lantang sangat tuuuu... Mashitah, Jamil Khir... pakchucheng ke apa....!!!!

Pasal tu kalau mamak celaka haramjadah Mahadeath Pandikutty sembang pasal Islam.... gua nak muntah beb... sebab anak sendiri pun tak ternasihat... lagi mau nasihat rakyat.... piiiraaaaahhhh... mamak haramjadah punya wayang geleng kepala.... sesiapa yang percaya dan masih sanjung pada mamak haramjadah tu memang manusia bangang al bodoh wa cakap luuuu....!!!!

***gua rembat sumber dan gambar dari sini, selanjutnya lu orang klik ke sana***

Gua dah menyampah nak cakap pasal mamak tua kutuk tu... dan sister in islam, itu semuanya orang2 munafik yang membawa kerosakan kepada Islam dalam Malaysia. Cuma Majlis Fatwa jadi Syaitan Bisu dan kecut teloq untuk mengambil tindakan terhadap elitis munafik semua tuuuu...!!!

Walaupun ini kisah tahun 2007 jika berdasarkan pada tarikh, tetapi sehingga kini mamak kutty kerala dan anak-anaknya serta sister in islam masih suka suki bercakap pasal Islam itu Islam ini sedangkan perbuatan dan percakapan diorang tak selari sebagai seorang Islam.

Dengan bantuan media haramjadah.... ada jugak bangang2 yang terpesong dan terpengaruh dengan hasutan diorang, yang gua pertikaikan di sini adalah peranan Badan2 Agama yang dipertanggung-jawabkan menjaga keharmonian Islam seperti yang gua sebutkan di atas tuuuu....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP