IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

BN Kaya Laaaaaa.....!!!!!

>> Saturday, April 27, 2013

Perghhhhh..... barisan nasional/umno laknatullah banyak duit woooooo..... bukannya macam Pakatan Rakyat... sengkek.... muakakakakaka.....

Pakatan Rakyat setakat beli dan ada bas dengan trellar jer.... untuk kempen politik diorang, cekai aarrrrr.... low class...!!!!

Lu orang tengok Najib Razak.... high class maaaaa.... pergi kempen naik helikopter wa cakap luuuuu..... barisan nasional/umno laknatullah kaya wooooo.... orang kampung tengok jer... pasti sokong barisan nasional/umno laknatullah beb....!!!!

Sumber berita dan gambar dari sini.

Parti yang kaya jer... boleh tolong orang miskin dan memajukan rakyat... pasal banyak duit maaaa.... parti sengkek apa barang beb.... hahahahaha....

Bak kata orang Perak.... "Bior pape asei bergayo yopppp...."... kenapa gua katakan begitu...???? Sebabnya...;
Hasil keraaaajaan Malaysia pada tahun 2013 adalah RM208.7 billion. Perbelanjaan pula RM248..7 billion. Ini bermakna Kerajaan Malaysia sudah short RM40 billion. Macamana nak tampung kekurangan tersebut...??? Maka keraaaajaan Malaysia perlu berhutang beb.... sebanyak RM40 billion.
Dari mana kerajaan Malaysia berhutang....???? hahahaha... lu orang agak2 ambik hutang dari mana...????

Berbalik kepada kempen gunapakai helikopter tuuuu.... lu orang jangan bersangka buruk pulak terhadap bn/umno laknatullah.... muakakakakaaa....

Helikopter tu harta kepunyaan mak bapak kepala bana bn/umno laknatullah... suka hati diorang laaaa... nak pergunakan pun.... bukan pakai duit cukai rakyat punnnnn.... hahahaha....  

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP