IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Betul Ke... JAKIM Sudah Transformasi Jadi Anjing Politik...????

>> Monday, April 08, 2013

KUALA LUMPUR, 5 April — Penganut Muslim di seluruh negara hari ini diberi amaran untuk menjauhi pemimpin yang berjanji untuk mengembalikan “kuasa kepada rakyat” dan sebaliknya digesa untuk memilih mereka yang telah menepati janji dalam khutbah Jumaat, seiring kempen yang dibawa oleh Barisan Nasional (BN) Pilihan Raya 2013.


Khutbah tersebut yang disediakan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) menekankan ia adalah cubaan untuk memanipulasi perasaan dan sentimen dengan janji memulangkan kuasa kepada rakyat digunakan oleh musuh Islam untuk memusnahkan negara Islam.

“Ia bermula dengan mewujudkan bayangan palsu kepada pemerintah yang sedia ada dan seterusnya bayangan palsu itu dijadikan persepsi supaya dipercayai oleh rakyat yang akhirnya ia dimanipulasi untuk menjatuhkan negara dan pemerintah,” kata teks khutbah tersebut, disamping memberi amaran kepada orang ramai untuk menjauhi pemimpin yang bertindak sedemikian.
Ini teks khutbah bunyinya macam umno/bn laknatullah... sudah seiring dengan TV3 suku dan media pencacai dan saling tak tumpah seperti bunyi anjing2 agensi Keraaaajaan yang dirantai oleh umno/bn,,,, muakakakakakaaaaaa.....!!!!
Adoooiiiiiyaaaiiiii..... JAKIM pun sudah transformasi jadi ANJING umno/bn laknatullah ke....????
Katanya tak boleh berpolitik dalam Masjid.... habis tu kenapa teks khutbah berbaur politik wahai JAKIM....????
Apabila umno/bn laknatullah persendakan hukum Allah... lu orang jadi Syaitan Bisu... apabila Chua Soi Lek persendakan hukum Hudud... lu orang jadi triple Syaitan bisu...!!!!
Wahai orang2 yang berkuasa dalam JAKIM... lu orang janganlah jadi saudagar agama beb... oopppsss... jangan mengAnjingkan diri dalam politik kotor umno/bn laknatullah laaaa...., hilang rasa hormat pada lu orang laaaaa....!!!!

Weiiii.... JAKIM Jumaat minggu depan tolong sediakan teks khutbah Jumaat dengan tajuk "Anak2 dan Elitis BN/Umno Laknatullah Boleh Berniaga dan Minum Arak, hukumnya WAJIB".
Yang pastinya tukang tulis teks khutbah Jumaat tu sudah membiarkan dirinya menjadi Anjing politik umno laknatullah....
Piiiraaaahhhh... masjid bukan tempat politik... kepala bana lu orang laaaa... cakap tak serupa bikin... makin dekat PRU makin banyak yang sudi menjadi anjing umno berkeliaran, sampai dalam Masjid pun ada Anjing umno/bn laknatullah...!!!!

Eeeerrr..... seronok ke jadi Anjing umno laknatullah....????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP