IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bekas Banduan Buat Fitnah Lagi....!!!!

>> Sunday, April 21, 2013



Atas..., gua cilok dari blog pakar fitnah 1Malaysia iaitu paparogol.... ooppsss.... papagomo laaa.... hahahaha... makhluk nih tak serik2 lagi dan tak mengambil pengajaran dengan saman yang dihadapinya.

Bukannya gua pandang hina atau jijik kepada bekas banduan..., jika jenis banduan yang telah menjalani hukuman spesies yang insaf gua respeks gileeerrrr.... beb..., tapi jika jenis bekas banduan yang tak gheti insaf dah tu pulak kaki fitnah macam papagomo nih... selayaknya di bagi penerajang dan campak dalam sungai klang jer....!!!!

Bawah..., adalah video penjelasan mengapa...??? seperti apa yang bekas banduan papagomo dakwa kononnya Khalid Samad mengamok..., pandai2 jer... bekas banduan tu buat fitnah, lu orang nilaikan sendiri.



Apa yang umno buat semuanya boleh.... apa yang PR buat macam2 diperkatakan. Apa punya baghal laaaaaa..... puak2 umno laknatullah nih....!!!!

Jauhkanlah sikap fitnah memfitnah seperti amalan papagomo dan umno laknatullah. Lu orang percaya ke cakap2 atau penulisan penjenayah bekas banduan yang tak tau insaf tuuuu.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP